A Hősök terén tüntetnek Gődényék

2021. február 28. 12:00

A vírusszkeptikus gyógyszerész vezette csoportosulás a szigorítások, az oltásra kényszerítés és a maszkviselés ellen tüntet.

2021. február 28. 12:00
null

Kései farsangi hangulathoz hasonló atmoszférát varázsoltak a Hősök terére a szigorítások, az oltásra „kényszerítés” és a maszkviselés ellen tüntetők vasárnap délelőtt. A Vegyük vissza az életünket! című tiltakozás szervezői és résztvevői a Telex élő videós közvetítése alapján minden létező járványügyi szabályt megszegtek, hozzátéve, hogy a szervezők is erre buzdítottak az esemény Facebook leírásában. „Nem szeretnéd egészségtelen szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le és gyere!” – írták. Ennek a résztvevők nagyrészt eleget is tettek, a hírportál írásos beszámolója szerint tízből kilenc emberen nem volt maszk.

A tüntetés egyébként kimerült a síppal, dobbal, kereplőkkel történő zajkeltésben, formációkban történő zenélésben és Gődény György felszólalásában. Az esemény végeztével a követők a gyógyszerészhez járultak, akivel többen családi fotót készítettek. 

A tér dél előtt nem sokkal elkezdett kiürülni, mivel a rendőrök a járványügyi szabályok megsértése miatt elkezdték igazoltatni a tüntetőket. 12 órakor még felhangzott egy szórványos „Mi vagyunk a nép!" szólam, de a videó tanulsága szerint ekkor már inkább a megfigyelők voltak többségben, így ez gyorsan el is halt.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2021. február 28. 21:55
és ezek a gyökerek holnap felszállnak a metróra, a villamosra és a buszokra... nem szoktam ilyet mondani, de megnézném egy szkeptikus halálra rémült pofáját, amikor intubálásra vár.
istvanpeter
2021. február 28. 18:14
Férgek.
inteligens elenzéki
2021. február 28. 18:13
A covid halálos betegség. Ahogy az influenza meg méd számos vírusos megbetegedés is, ha egy legyengült immunrendszerrel találkozik. Tovább megyek, a föld teljes bioszférája halálra van ítélve, mégpedig azért, hogy helyet adjon a következő generációnak. A kovid persze katalizálja ezt a folyamatot, ahogy ezen kívül még egy csomó vírusos betegség is. A hivatalos közleményekben is ez szerepel. "Covidban elhunyt X számú többségében krónikus beteg." Csak azt akarom ezzel mondani, hogy azért azon el kéne gondolkozni, hogy mivel okozunk nagyobb kárt ? Ha a legszigorúbb korlátozásokkal megfolytjuk a gazdaságot,= csökkentjük a költségvetési bevételeket= még kevesebb jut az egészségügyi ellátórendszerre=még többen meghalnak, és már nem csak kovidban. Vagy hagyjuk a nyájimmunitást dolgozni, és csak a legveszélyeztetettebb csoportokat különíteni el. Ne legyenek illúzióink. A kovid nem fog eltűnni. Mindig jönnek majd újabb mutációk. A korlátozások, meghosszabbítanak néhány életet (1 évvel, egy hónappal, de lehet hogy csak egy héttel.) De ugyanakkor a korlátozások tönkreteszik az emberiség nagy részét. És áttételesen, közvetett hatásokon keresztül, még több halálos áldozatuk lehet. Az angol mutáns terjed nagy sebességgel. Van egy olyan érzésem, hogy a nyájimmunitás hamarosan beáll. A hátrány magában hordozza az előnyt is. Vagy elfogadjuk, hogy a korona vírus velünk van, vagy örök depresszióba süllyed az emberiség. Ugyanis újabb mutációk fognak megjelenni. El kell dönteni, hogyan tovább. Melyik ujjunkat harapjuk meg.
illiberator
2021. február 28. 18:07
Elvinném őket kovidosztályra kisegítő személyzetnek 1 hónapra. Ha majd látják azokat, akik fuldokolnak, helyre jönne az eszük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik