A Hősök terén tüntetnek Gődényék

2021. február 28. 12:00
A vírusszkeptikus gyógyszerész vezette csoportosulás a szigorítások, az oltásra kényszerítés és a maszkviselés ellen tüntet.

Kései farsangi hangulathoz hasonló atmoszférát varázsoltak a Hősök terére a szigorítások, az oltásra „kényszerítés” és a maszkviselés ellen tüntetők vasárnap délelőtt. A Vegyük vissza az életünket! című tiltakozás szervezői és résztvevői a Telex élő videós közvetítése alapján minden létező járványügyi szabályt megszegtek, hozzátéve, hogy a szervezők is erre buzdítottak az esemény Facebook leírásában. „Nem szeretnéd egészségtelen szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le és gyere!” – írták. Ennek a résztvevők nagyrészt eleget is tettek, a hírportál írásos beszámolója szerint tízből kilenc emberen nem volt maszk.

A tüntetés egyébként kimerült a síppal, dobbal, kereplőkkel történő zajkeltésben, formációkban történő zenélésben és Gődény György felszólalásában. Az esemény végeztével a követők a gyógyszerészhez járultak, akivel többen családi fotót készítettek. 

A tér dél előtt nem sokkal elkezdett kiürülni, mivel a rendőrök a járványügyi szabályok megsértése miatt elkezdték igazoltatni a tüntetőket. 12 órakor még felhangzott egy szórványos „Mi vagyunk a nép!" szólam, de a videó tanulsága szerint ekkor már inkább a megfigyelők voltak többségben, így ez gyorsan el is halt.

 

Összesen 267 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hol és mikor láttál utoljára nézők előtt rendezett sporteseményeket? Vagy hasonló méretű vallási rendezvényeket?

Aztán honnan tudod, hogy hány szurkoló került az intenzívre avagy ebből a sok hülyéből hány fog kikötni a lelegeztető gépen???

Szólj a Szlovákoknak, hogy csak képzelik az eü rendszerük összeomlásközei állapotát. Ne hisztizzenek, a halálos áldozatok száma alig haladja meg az influenzajárványkor szokásost. Semmi szükség nemzetközi segítségre.

Kösz. Az a helyzet, hogy az emberi hülyeség engem nagyon fel tud húzni.
Vajon hányas iq kell ahhoz, hogy valaki elkezdjen vitatkozni arról amiről halvány segédfogalma nincsen??
Aztán ha valaki kórházba kerül közölük, a többiek által befizetett TB-böl gyógyítják a saját hülyesége miatt.

Gődény egy felelőtlen, demagóg ökör. A fanatizáltjai pedig kvázi-merénylők az embertársaik ellen.

1.Mindenkinek be kell tartania törvényt. 2. Portugália, Olaszország és más országk tapasztalati úton jelzik, hogy hová vezet az oktalan lazítás. 3. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni még egy másfél hónapot.

Az a legnagyobb baj, hogy sokan csak Dr. Google-ra hallgatnak...

Még mindig nem számolsz azzal, hogy nem elég túlélni ezt a vírust.
A 40+ korosztályban sokakat megpörget sajnos, hetekre (!) (3-4-5-6 hétről beszélek!) kiesnek a munkából, megszenvednek vele, ami hagyján, de sajnos undok szuveníreket is hagy az emberben.
Kislányom 38 éves egészséges tanárnője novemberben esett át a covidon, most egy hete kórházban van stroke szerű tünetekkel. Az inzulin rezisztensekre, a magas vérnyomásosokra a jóisten vigyázzon...
Igen, a 14 éves fiam úgy esett át rajta, hogy észre sem vettük. Két teszt is kimutatta, hogy ő már átesett rajta (azt se tudjuk mikor), úgy, hogy senki más a családban, nálunk tök negatív volt a teszt. De ezt nem jelenti azt, hogy tök veszélytelen az egész és nem is fertőző.


Olyan cuki, hogy az összeomlásközeli helyzetnél rosszabbat már el sem tudsz képzelni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés