Pártjelöltek helyett függetleneket!

2021. február 27. 13:43

Márki-Zay Péter
Facebook
Le kell váltani Magyarország 1000 éves történelmének legkorruptabb, hazánkat az Unió második legszegényebb országává tevő kormányát.

„JELÖLTEK, AKIK BIZONYÍTOTTAN LE TUDJÁK GYŐZNI A FIDESZT

A 2022-es választás azon választókörzetekben dől majd el, ahol eddig is csak független jelölteknek sikerült megverni a Fideszt. Hódmezővásárhely mellett ilyen Szekszárd és Bátaszék körzete is Tolna megyében, ahol a már kétszer is megválasztott dr. BOZSOLIK RÓBERT polgármester úr most felvállalta a küzdelmet településéért és a szekszárdi körzet egészéért, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként elindult a 2021-es ellenzéki előválasztáson.

Egy év múlva csak akkor tudjuk leváltani Magyarország 1000 éves történelmének legkorruptabb, hazánkat az Unió második legszegényebb országává tevő, a népesedés problémáját évi 55 ezer migráns betelepítésével megoldó kormányát, ha mind a 106 körzetben előválasztáson találjuk meg a Fidesz leváltására legesélyesebb, győztes jelöltjeinket.

Kérem a szekszárdi és bátaszéki körzet polgárait, hogy az ELŐVÁLASZTÁSON A PÁRTSZEMPONTOK HELYETT A KÖZÖS GYŐZELEM ÉRDEKÉBEN SZAVAZZANAK, hogy 2022-ben a civilek és valamennyi ellenzéki párt összefogva leválthassák a Fideszt!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pártjelöltek helyett engemet!

PZP minél többet nyilatkozik, annál inkább kiderül, egy ostoba felfújt hólyag. Például, rendületlenül állítja a migránsok betelepítését, holott ez az ő konstruált kitalációja.

Hmmm... kezdem azt hinni, hogy elmebeteg MZP akár még boríthatja is az összefogááááást.

Nyilván nem lesz olyan, hogy a 6 párt a kialkudott erőviszonyokat saját kárára módosítsa csak azért, hogy MZP és kvázi-pártja politikai tényező legyen. Kiváncsi leszek...

Ja, meg mitől független az, akinek a neve alatt az lesz a szavazólapon, hogy:

DK-Jobbik-LMP-Momentum-MSZP-Párbeszéd

Inkább az az elképesztő, hogy ÚJRAválasztották.

Ennyi még sámliszónoklatnak is kevés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés