Nem lehet, kell

2021. február 27. 07:25

„Lehet-e még gyurcsányozni?” – teszi fel a dodonai kérdést blogjában az ismert baloldali újságíró, Zöldi László.

2021. február 27. 07:25
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Fricska.

Válasza összegezve: lehet, de minek, s ha már, akkor inkább az ellenzéknek kellene. Régi »független« cimborám a Facebookon rótt meg a legutóbbi »gyurcsányozós« írásom okán: »Több gyurcsányozást a fricskákba, még mindig nem vagyunk eléggé agyhalottak

Elsőre tetszetős érvelések ezek, hisz annyi szép téma van: itt a tavasz, ráadásul van Fletón kívül rengeteg más ellenzéki politikus is. Csak az a baj, hogy igazából nincs – ezért álságosak ezek az okfejtések. Éppen olyanok, mint amikor ugyanezek az emberek a »sorosozáson« ironizáltak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2021. március 01. 09:28
Hé! parasztok a fleto az ország háromnegyedét magának privatizálta ezért van még mindig a topon .
kunfia
2021. február 27. 19:51
Na ja,ha nem Soros,és nem Gyurcsány,akkor a jelenről kellene értekezni... Arról meg ugye Orbán felelőssége érintése nélkül nem lehet. Orbán felelősségét meg bármiben felvetni egy propagandistának,főbenjáró. Így marad persze a téma,Gyurcsány,Soros,ellenzék...Náluk.
tóth mária
2021. február 27. 11:08
A Pesti srácok újságban megjelent cikket kellene ide kitenni/Mező G./, hogy a sok "okos" kommunista képben legyen! Szuper cikk a Dobrevékről!
elfújta az ellenszél
2021. február 27. 09:35
Gyurcsány az a krumpliszsák, amiről mindenki tudja, hogy kővel van megrakva. De a baloldali választó örömmel cipeli, és jut egy csücsök a Jobbiknak is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik