Hazaáruló hullakereskedők

2021. február 27. 11:05

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Éljen az EU! Ha beledöglünk is.

„Tombol a járvány harmadik hulláma, a héten két olyan nap is volt – csütörtökön és tegnap –, amikor újra négyezer feletti új koronavírus-fertőzést regisztráltak, és közben valami hihetetlen jelenség bontakozik ki a szemünk előtt. Látjuk, de nem tudjuk elhinni, mit művel az ellenzék és az ellenzéki pártok lakájsajtója. Kéz a kézben hergelnek az oltás ellen, két szerelmi csók közben tagadják a vírusnak még a létezését is.

Talán mindenki emlékszik, először az orosz vakcina elleni kampányukat robbantották be. Szerintük Putyin és vodkamámorban fetrengő, semmirekellő orvosai egészen biztosan valami alkalmatlan és veszélyes oltóanyagot kotyvasztottak, a gyors sikernek hazudott kóklerkoktél pedig mindössze propagandacélokra kell, csak az orosz politika népszerűsítésére akarják használni. Így bizton kijelenthető, hogy emberek milliói fognak kínok kínjai közt meghalni, épp ezért lenne felelőtlenség a magyarokat Putyin mérgével befecskendezni.

Fekete-Győr Andrásra és csillogó szemű csapatára osztotta az ellenzéki összefogás az oroszellenes propagandát. A Momentum szigorú és mindig mérges elnöke pedig Facebook-videókban és televíziós nyilatkozatokban érvelt az orosz vakcina ellen. Egyik ilyen beszédében arról szónokolt, hogy csak Orbán és miniszterei oltassák be magukat az életveszélyes cuccal, ők és a felvilágosult szavazói inkább megvárnák a csodálatos unió által beszerzett vakcinákat.

Mert éljen az EU! Ha beledöglünk is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha te így érzed......

Akkor azért toljátok az oltásellenes propagandát, hogy ebben is az elsők legyünk!

Nagyon jó írás! A DK majd addig szórakozik, míg egy elhunyt családja be nem perli, hogy bizonyítottan lebeszélték a rokont a vakcináról.

Kapirgáltam és itt van az orrom előtt a Kerületi Újság ( Fidesz-KDNP, abszolut korrekt polgival) február közepi összesítése. Az Unióból addig 880 ezer adag jött, a Keletiekből meg 600 ezer. Legjobban a Pfizer ( 10%-a a lekötött mennyiségnek) és a Sinopharm ( 11%) teljesített, a többinél komoly lemaradás van, Moderna, Astra 2% körül, Jansen és Curevac semmi és a Szputnyik, amit sokan várnak is csak 2,3%-nál tart még. A kínaiból komoly tétel jön, az Uniósokból meg csordogál, bár a Jansen ( amiből 4,3 milliót kötöttünk le) állítólag elfogadás előtt áll. A Sanofiból elég sokat kötöttünk le, de fejreállt. Készülődik még két-három orosz és kínai vakcina is, de azok még a III. fázisnál tartanak.

Újabb hülye hazugság.
Február 24-ig az EU rendelésből 983 ezer adag érkezett, keleti vakcinából 695 ezer.
Tehát az általad benyögött 99% a valóságban hirtelen 58,5% lett. Így kapd a fizetésed is a jövőben.

Az én forrásom: koronavírus.gov.hu.
A te számaid forrása mi?

A szlovák egészségügyi miniszter miért csúszott térden Brüsszelben két napja?

Csak az én forrásom. You made my day.

Kína teljesen más helyzetben van, mint mi. Óriási ország, amelyik megengedheti magának azt, hogy például 15 millió embert (Vuhan) karanténban zárjon. A maradék terület simán ellátja a bezártakat. Több, mint egy milliárd emberrel nem törekedhetnek nyájimmunitásra, a kulcsfontosságú iparágak dolgozóit, meg nyilván a rendfentartókat, egészségügyieket etc. beoltották. ( Ami tízmilliós országunkat ki etetné, látná el minden szükségessel, itt csak az oltás marad.)

Feldobtad a labdát:
„A kommunista társadalmak tanulmányozása során arra a következtetésre jutottam, hogy a kommunista propaganda célja nem a tájékoztatás vagy a meggyőzés volt, hanem a megalázás. Ezért minél kevésbé felelt meg a valóságnak, annál jobb volt.
Amikor az embereket arra kényszerítik, hogy csendben elviseljék a legnyilvánvalóbb hazugságokat, vagy ami rosszabb, hogy maguk is a hazugságok ismétlésére vannak kényszerítve, akkor egyszer és mindenkorra elveszítik érzéküket a becsületességhez.
A nyilvánvaló hazugságok jóváhagyása arra vezet, hogy az ember maga is a gonosz részévé válik. Az ember bármivel szemben való ellenállása ezáltal gyengül, sőt tönkremegy. Egy társadalmat, mely becsületileg kiherélt hazugokból áll könnyű irányítani.”
(Theodore Dalrymple, angol pszichiáter, író, gondolkodó, FrontPageMagazine.com | 2005. augusztus 31.)

A Sinopharm ikerpárját a Sinovac-ot kifelejtettem. Azzal a törökök oltanak, elsőként Erdogan és az eü. minisztere oltatta be magát. Én a Szputnyikhoz ( vektor) és a Modernához ( mRNS) hasonlókra gondoltam , azokhoz hasonlókat is fejlesztenek.

Ellenőrizted a forrásom? Vagy a szövegértésed problémái miatt nem mered még azt sem.
Dalrymple a baloldal jeles csoportjáról beszélt neked, jogos fájdalmadra.

Biztos, hogy ellenőrizted? Vagy azt se tudod, hogy kell?

"Eddig összesen 889 ezer ember oltására elég oltóanyag érkezett az országba: a Pfizertől 387 ezer fő, a Sinopharmtól 275 ezer fő, az AstraZenecától 84 ezer fő, a Szputnyiktól 123 ezer fő, a Modernától 20 ezer fő oltására elég vakcina van Magyarországon, közölte kedden a koronavirus.gov.hu kormányzati portál."

Én és az ismerőseim közül mindenki, aki azóta kapott vakcinát, szintén a kínait kapták.

A nép tartja, mert még nem mindenki nyitott Bécsben cukrászdát, ahogy Gyurcsány felajánlotta nekik a plakátjain.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés