Hazaáruló hullakereskedők

2021. február 27. 11:05

Éljen az EU! Ha beledöglünk is.

2021. február 27. 11:05
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Tombol a járvány harmadik hulláma, a héten két olyan nap is volt – csütörtökön és tegnap –, amikor újra négyezer feletti új koronavírus-fertőzést regisztráltak, és közben valami hihetetlen jelenség bontakozik ki a szemünk előtt. Látjuk, de nem tudjuk elhinni, mit művel az ellenzék és az ellenzéki pártok lakájsajtója. Kéz a kézben hergelnek az oltás ellen, két szerelmi csók közben tagadják a vírusnak még a létezését is.

Talán mindenki emlékszik, először az orosz vakcina elleni kampányukat robbantották be. Szerintük Putyin és vodkamámorban fetrengő, semmirekellő orvosai egészen biztosan valami alkalmatlan és veszélyes oltóanyagot kotyvasztottak, a gyors sikernek hazudott kóklerkoktél pedig mindössze propagandacélokra kell, csak az orosz politika népszerűsítésére akarják használni. Így bizton kijelenthető, hogy emberek milliói fognak kínok kínjai közt meghalni, épp ezért lenne felelőtlenség a magyarokat Putyin mérgével befecskendezni.

Fekete-Győr Andrásra és csillogó szemű csapatára osztotta az ellenzéki összefogás az oroszellenes propagandát. A Momentum szigorú és mindig mérges elnöke pedig Facebook-videókban és televíziós nyilatkozatokban érvelt az orosz vakcina ellen. Egyik ilyen beszédében arról szónokolt, hogy csak Orbán és miniszterei oltassák be magukat az életveszélyes cuccal, ők és a felvilágosult szavazói inkább megvárnák a csodálatos unió által beszerzett vakcinákat.

Mert éljen az EU! Ha beledöglünk is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tanárbacsi
2021. február 28. 08:14
Gratula Apáti Bencének! Ön egy Isten!!!
Akitlosz
2021. február 28. 03:03
A Fidesz tartja az országot az EU-ban. Arra kell az EU tagság, hogy tudjon brüsszelezni. Meg pénzért.
Nehidd El
2021. február 27. 17:19
Fontos a cikk vége: "Aki időnként annyira felvértezi magát a hülyeség és a gyűlölet ellen, hogy van mersze ellátogatni a számok emelkedéséről beszámoló Telex-cikkek kommentszekciójába, az azt tapasztalhatja, hogy ott is csak úgy tombol a vírustagadó őrület, a liberálisok megvadult hordaként prüszkölnek, százával, ezrével követelik a nyitást, hiszen szerintük nincsenek is betegek, ahogy a vírus sem létezik, van viszont Orbán, aki egy hamis és átlátszó vírusszínjátékot rendezett, de nekik a Jobbik elnökének nyilatkozatai és a Telex áthallásos cikkei nyomán felnyílt a szemük. Őket aztán nem lehet átverni. Érdekes jelenség. Hiszen a Telex szerkesztőségének felvilágosult tagjai amúgy - például ha épp az amerikai elnökválasztásról írnak cikkeket - minden alkalommal meg szokták jegyezni, hogy Trump elnök elmebeteg hívei között számos vírustagadó van. Ami szép dolog, de közben esetleg vethetnének egy pillantást saját olvasóik véleményére is, és megnézhetnék, hogy az Orbán elleni harcuk, amelynek során semmilyen eszköztől sem riadnak vissza - még a vírustagadástól sem -, mivé tette a rajongóikat. Persze tudjuk a választ. Van jó vírustagadás és van rossz vírustagadás. Meg jó náci és rossz náci. Bíró László, a szerencsi tetűcsúszdásozó például ilyen jó náci volt, Uj Péter is zsidózhat, csak a jobboldal nem viccelődhet Jakab Péter nevével, meg Trump elnök hívei is olyan agyatlan prolik, akik tagadják a vírus létezését, a Telex olvasói viszont jó vírustagadók. A baloldal és sajtója most épp picit meg van zavarodva: látják, hogy a harmadik hullámot nem tudják elhazudni, de a tanácstalanság nem fog sokáig tartani, pár nap, és el fog készülni az új narratíva. A ,,nincs is vírus''-t és a ,,feleslegesek a korlátozások''-at fel fogja váltani az ,,Orbán felelőtlensége és dilettantizmusa miatt ezrek halnak meg'' kezdetű nóta, a DK, a Momentum és a Jobbik kórusban fogja követelni, hogy zárják be az iskolákat, az óvodákat. Mert ezek nem ismerik azt a szót, hogy igazság, hogy következetesség, hogy hazaszeretet, ezeknek semmi nem tabu, semmi nem szent, semmi sem drága. Ha rajtuk múlna, mag emberek százainak, ezreinek élete árán váltanák le a kormányt." Ehhez csak annyit kell hozzátenni, hogy és a kormány leváltása árán tudnának örök vágyuk megvalósításához közelebb kerülni, azaz hogy magyarok tízezreinek-százezreinek az életét vehessék el. Akár békeidőben is. Mindig megoldották, most is megoldanák.
misi53
2021. február 27. 16:10
Majd csak elfogynak a dk ás szavazók ha megvárják bruxellesi anyagot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik