A Fidesz erőszakba fogja sodorni az országot

2021. február 27. 15:44

Tragédia vár ránk, ha így marad. Gondoltam, szólok.

2021. február 27. 15:44
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ha így marad, akkor tragédia vár ránk. A Fidesz erőszakba fogja sodorni az országot.

Arcon szúrnak egy asszonyt, mert szabadságot követel az SZFE-nek. Lincshangulat a Facebookon a válogatott sportoló bejegyzése alatt, mert szerinte másképp kell gondolni a családra, mint ahogy a kormány gondolja. Szétszedik az írónőt, mert mást adna tizenéves gyerekek kezébe olvasásra, mint a hatalom kultúrpolitikusai.

Mi lesz ebből?

Tragédia.

A feltüzelt rajongók először egyesével, majd kizárólagos igazságuk hitének bódulatában egyesülve nekimennek mindenkinek és mindennek, ami szemben áll saját meggyőződésükkel.

Sisteregve buggyan fel az erőszak a széteső szabad világ repedésein.

Tragédia vár ránk, ha így marad.

Gondoltam, szólok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. március 01. 12:51
Köszi Ferkó, hogy szólsz, emlékszem 2006-ban is közénk lövetett a Zorbán, meg lovasrendőrök gázoltak a tömegbe, meg gumibotoztak rendesen stb... Rendes tőled, hogy előre szólsz, hogy megint ez lesz, majd a választásokon gondolok rátok...
még fokozza
2021. március 01. 09:14
Ezek a késsel maszkot levágó fideszesek.
nyoooc
2021. március 01. 08:46
DK-fanok meg egyenesen lincselni akarnak. A saját fülemmel hallottam, néhány kommentben meg olvastam is hasonlót. Szólnék Gyurcsánynak, ha szóba állnék vele, de úgyis hiábavaló lenne. Ez a célja.
Harangláb
2021. február 28. 21:33
A fidsz erőszakba fogja sodorni az országo! Mondta a szemkilövető, hazudtunk reggel este, meg délben... Ezt a szutykot nem akarja elvinni a koronavírus?! Csak hogy lenne már végre valami haszna is ennek a vírusnak...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik