Rémisztő, sokkoló, szívszorító, de sajnos ez a valóság

2021. február 27. 15:34

Dobrev Klára
Facebook
Ha tömegesen mondanak fel az orvosok, összeomlik az egészségügy. Ez pedig Orbán Viktor és Kásler Miklós személyes felelőssége lesz.

„Néhány napja osztottak meg egy videót arról az élet-halál harcról, amiben a dunaszerdahelyi kórház orvosai, ápolói és betegei küzdenek a Coviddal. Rémisztő, sokkoló, szívszorító, de sajnos ez a valóság. Magyarországon is itt van a harmadik hullám, és nem sok jóval kecsegtet. Olvasom a híreket, beszélgetek orvosokkal, szakemberekkel és sajnos nem tudok megnyugodni.

A magyar egészségügyi dolgozók lassan egy éve nem pihennek. Végtelenül elfáradtak, túlterheltek, egyik túlórából esnek a másikba, de kitartanak. Minden nap egyre nehezebb, de sajnos most még azzal is küzdenek, hogy mi lesz az egészségügyi átalakítás miatti új szerződésükkel.

Végtelenül tisztességtelen, megalázó, hogy a kormány a járvány harmadik hullámában ilyen méltatlan helyzetbe hozta az egészségügyi dolgozókat. Eddig csak hitegették, bizonytalanságban tartották őket, most pedig bedobták közéjük a gyeplőt. Ha most a tisztességes megállapodások hiánya miatt tömegesen mondanak fel az orvosok, összeomlik az egészségügy. Ez pedig Orbán Viktor és Kásler Miklós személyes felelőssége lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na de várjál, MZP - tudod, az egyik miniszterelnökjelölt-jelöltetek! - kifejezetten arra biztatta az orvosokat, hogy tömeges sztrájkkal buktassák meg a kormányt. Szóval akkor ez most kívánatos vagy sem?

Amikor Ausztráliában a doktorok sztrájkoltak, akkor náluk is a Fidesz kormányzott? Vagy csak a demokrácia?

Így hitelesebb lenne

Rémisztő, sokkoló, szívszorító, de sajnos ez a valóság,,: a kurvaországozó férjem miniszterelnöksége idején 26 ezer fővel csökkentették az egészségügyben dolgozók létszámát, amely most súlyos gondokat jelent.

Ah, hát persze. És sok a lélegeztető gép is.

Kétmillió körül kereshet egy orvos, cserébe mentesülsz a hálapénz alól, és ha lakóhelyeden úgy elszabadul a járvány, hogy a helyi orvosok nem bírják az ellátást, akkor más kevésbé leterhelt helyekről átmenetileg átvezényléssel lehet segíteni, hogy legyen, aki ellát téged az intenzív osztályon, amivel növelik a túlélésed esélyét.

Úgy gondolod, hogy mindez helytelen?

Két gondolat: 1 Ez a beírás semmi másért nem született, minthogy bojler leírhassa a Dunaszerdahely szót. 2. Közben ezerrel kampányolnak az orosz és kínai vakcina ellen.

Egy hiteles orvosnak be kellene szólnia neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés