Lélegeztetőgépre került Bányai Gábor, a Fidesz országgyűlési képviselője

2021. február 27. 17:51

2021. február 27. 17:51
null

Lélegeztetőgépre kellett tenni a Fidesz kiskunhalasi országgyűlési képviselőjét, Bányai Gábort. A politikus a napokban jelentette be, hogy kórházba került. Bányai családja szombaton közölte, a képviselőt lélegeztetőgépre helyezték, altatásban tartják.

„Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is. Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztetőgépre helyezték, altatásban tartják. 

Az Önök támogatásának, imáinak és az orvosok rendíthetetlen munkájának köszönhetően az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz. Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk.

Ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt és legfőképpen imádkozzunk érte!

Köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap mint nap tesznek a betegekért.Mégegyszer nagyon szépen köszönjük az összes megkeresést, támogatást és imát!

Sok erőt Apa! Nagyon szeretünk!”  – fogalmaz közleményében a képviselő családja.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2021. február 28. 15:50
Én végig jártam a poklot , 6 nap lélegeztető , 10 nap tüdőkórház 2 hónap lábadozás + szövődmények , még a dk -soknak sem kívánom ! Nagyon drukkolok a képviselő úrnak , hogy meggyógyuljon !
duzur
2021. február 28. 14:09
Sajnos "khomeini"-nak se tudok válaszolni...
duzur
2021. február 28. 09:30
Sajnos nem olvasható számomra amit zolka50.50 írt nekem és igy válaszolni se tudok rá. Azt látom, hogy sokaknak nem tetszik, hogy arra a gyógyszerre utaltam, amitöl Trump remekül felépült és amiböl 6 ezer egység Mora is eljutott...
Ninini
2021. február 28. 07:52
Jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik