A politikusoknak az ország szolgálata a feladata

2021. február 27. 08:05

És ez még akkor is így van, ha a milliárdos oligarchák és vejek korában ezt nehezen hisszük.

2021. február 27. 08:05
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„2021-re talán már elszoktunk attól, hogy lehet átláthatóan és tisztességesen eljárni egy sok-sok milliárdos közbeszerzésnél. Pedig ez lenne az alap. Egy normálisan működő országban ez nem lenne hír. A politikusoknak az ország, az emberek szolgálata a feladata, nem pedig a haverok, rokonok zsebének tömése. És ez még akkor is így van, ha a milliárdos oligarchák és vejek korában ezt nehezen hisszük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panka45
2021. február 28. 14:28
De lehet ezt még fokozni. Gyurcsány felesége miért ep. képviselő, Csőzik felesége Bősz Anett Érden akar tündökölni, botmixeres férje (vagy élettársa, ezt soha nem lehet tudni) polgi, stb stb. Úgyhogy kusss!
beflower56
2021. február 28. 11:34
Hogy lehet idiótákat/Karácsonyt és társait megválasztani?Ezért idiótázzák a Fidesz választókat,bizva abban,hogy az érzékenyebb hiszékenyebb emberek majd rájuk szavaznak?Üdvözlettel Bajorországból.
B_kanya
2021. február 28. 08:51
"És ez még akkor is így van, ha a milliárdos oligarchák és vejek korában ezt nehezen hisszük." Ezért összefogtok a milliárdos oligarcha vejkóval, a Szemlőhegyről. Mi az, hogy, nagyon is.
SwordFish
2021. február 27. 22:18
Geri miniszterelnök akar lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik