Vásárhelyi szerint SZFE-maszk miatt karcolták meg az autóját

2021. február 26. 8:39
A szociológus úgy véli: bosszút állnak rajta, mert szolidáris a szabadságukért kiálló fiatalokkal. A „hova jutott ez az ország” frázis sem marad el.

„Hetek óta küzdök a gyanúperrel, de eddig magamnak sem akartam bevallani...az utóbbi időben, mielőtt  beülök – az egyébként éppen most százezrekét rendbehozott – autómba, minden alkalommal egy újabb,  pénzérmével belevésett vékony csíkot találok a jobb oldalán. Próbáltam elhessegetni a gondolatot, hogy ezt szánt-szándékkal ugyanaz az ember csinálja, azért mert tudja, hogy az én autóm, de most, amikor meghallottam a #freeSZFE maszkot hordó lány történetét, nem háríthattam tovább, hogy igenis van olyan aljas, szemét ember, aki csak azért, mert az én autóm és a visszapillantó tükrön lóg mindig a #freeSZFE-s maszkom, képes a kijárási tilalom idején, este vagy éjszaka odaólálkodni az autómhoz és végig húzni a karosszérián egy pénzérmét” – írja Vásárhelyi Mária.

Hozzátette azt is, hogy szerinte mi az oka ennek: „Csak, hogy bosszút álljon rajtam amiatt, mert szolidáris vagyok a szabadságukért és  autonómiájukért kiálló fiatalokkal. Ahogy gyilkos indulattal estek Tóth Krisztinának, Gulácsi Péternek vagy a maszkos lánynak. De tényleg hol élünk? Hova jutott ez az ország? Én szégyellem magam!”

Fotó: MTI

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért be kellene nézni a kocsi alá is, a mártíromság megjátszása kedvéért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés