Tíz javaslat a műkönnyeket hullajtó Dobrev Klárának

2021. február 26. 10:41

Pilhál Tamás
PestiSrácok
Kerítsék elő a villatulajdonosok leszármazottait, adják nekik vissza, és kérjenek bocsánatot, amiért évtizedekig az ő házukban laktak!

„Haladéktalanul tessenek kicuccolódni a Szemlőhegy utca 42. szám alatti, kacsalábon forgó vityillóból, amelyet a holokausztot túlélt zsidó tulajdonosoktól (Sebestyén Aladártól és nejétől, Grünwald Rózától) rabolt el Dobrev nagyapja és vörös terrorista haverjai. Kifelé onnan, de azonnal!    

Egyúttal kerítsék elő az eredeti villatulajdonosok leszármazottait, adják nekik vissza, ami az övéké, és kérjenek bocsánatot, amiért évtizedekig az ő házukban laktak!A lakbért is kifizethetnék.

Ha már Apró Antal: mint dicső unokája, álljon ki a nyilvánosság elé, és nyilvánosan kérjen bocsánatot mindazoktól, akiket nagyapja a kommunista rémuralom idején elpusztított vagy akiknek elpusztításában segédkezett! Továbbá az elpusztítottak, megkínzottak, kifosztottak hozzátartozóitól is töredelmesen kérjen bocsánatot! Hiába nem maga volt az elkövető, hanem a nagyapja: Apró Antal már nem él, hogy ezt megtegye, ő már odalent van, maga viszont még idefent. Ez az erkölcsi minimum ahhoz, hogy maga a honi közélet része lehessen s erkölcsi prédikációkat tarthasson nekünk az élet dolgairól.

Szóljon már az anyjának, Apró Piroskának: álljon ki a nyilvánosság elé (amíg még tud állni), és baromi gyorsan kérjen bocsánatot a kommunista diktatúra idején elkövetett üzelmeiért. Hadd ne soroljam részletekbe menően, mi mindenért, nincs rá helyem. De sok egyéb mellett például azért, mert már fiatalon az állambiztonságnak súgott egy német újságíróról.Ha már annyira együttérez a kommunizmus áldozataival, ugyan, szóljon a férjének, a Ferencnek, hogy egy józanabb pillanatában álljon ki a pódiumra, és kérjen bocsánatot, amiért egy tömeggyilkos diktatúra ifjúsági szervezetét vezette. Tetszik emlékezni? Ő volt a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának utolsó elnöke, majd a KISZ-jogutód Demisz alelnöke. A rendszer már az utolsókat rúgta, de ő még kapaszkodott fölfelé a süllyedő hajón a pozíciókért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még ezen a napon sem volt képes Dobrev a kommunisták áldozataiért megemlékezni, hiszen ezt írta: "Soha többé gyilkos rendszereket, sem a jobb-, sem a baloldalon!"

Vagyis összemosta Apró, Kádár, Nagy Imre...áldozataival . Pedig ez a nap Dobrev családjáról, Bauer családjáról...
szól.

Te, hogy tudsz ebből a hazugságból kijönni?!
Orbán Viktor simán ki tud jönni, mert a hír nem igaz. Karácsony a házat, a Fővárosi Önkormányzat dolgozóit akarta ingyen beoltatni.
Az ingyenre miért tetted a hangsúlyt, amikor MINDENKIT ingyen oltanak?
Persze az egészből nem lett semmi. Csak, hogy tudd!

"Remek" hasonlat, persze nem meglepő, hogy valahogy pont nem Trianon-reviziót hozod fel, hanem egy kastélyt, amit a bukott uralkodóház elhagyott, meg egy kolostort, ami ebben a formában nem volt kolostor, ellenben német színházként kezdte, és Nemzeti Táncszínházként zárta.
Gondolom szerinted mindkettő valami labanc juss.

Tamás! Én is javasolnék neked egyet. Ezt a cikket, a teljes cikkedet, jövőre is jelentesd meg a kommunizmus áldozatainak emléknapján.
Muszáj, hogy tudják a jövőre első szavazók is, hogy ki az a Dobrev Klára, kicsoda Gyurcsány Ferenc.
És emlékeztessük a feledékenyeket is arra, hogy kik ezek az emberek, akik hatalomra akarnak megint
törni.
Kik azok a kommunisták? Kikből áll a Momentum. Stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés