Látom, csalódtál a kormányban

2021. február 26. 6:59

Szentesi Zöldi László
Facebook
Természetesnek veszel óriási eredményeket, amelyekről tíz-tizenöt éve még csak nem is álmodhattál.

„Nem akarlak megbántani, de talán nem gondolsz a jövőre. Ez persze, nem a te hibád: az emberek többsége csak a múltban és a jelenben képes létezni. Pedig a mérlegvonásunkat a jövőhöz is kell igazítanunk. Ha ezt elmulasztod, és felülsz annak a demagóg propagandaszövegnek, hogy itt diktatúra van, meg hogy vannak szegény emberek, és nem hiszed el, hogy a diktatúra valami egészen más, és szegény emberek mindig, minden társadalomban vannak, voltak és lesznek, akkor legalább gondolj arra a pillanatra, hogy Orbán Viktor eltűnik a színről, a Fidesz felbomlik, és hatalomra jut az ellenzék. Nem, egyáltalán nem irreális ez a forgatókönyv. Én ugyanakkora esélyt adok nekik jövő tavasszal, mint a kormányzó pártnak, egyszerűen azért, mert olyan erők mozdultak meg a világban, akik ellen papíron semmi esélye nincs a nemzeti politizálásnak. Mert ha nem mondtam volna, jövő tavasszal a nemzeti és a nemzetközi erők csapnak össze Magyarországon. És – bármilyen fájdalmas – akaratlanul vagy érzelmi fellángolásból, te most azok mellé sodródtál, akik kísérleti tereppé akarják tenni a hazádat.

Egyetlen ellenszere lehet az irtózatos nemzetközi nyomásnak, ami már most is ránk nehezedik, de ami valósággal elviselhetetlen lesz a következő egy évben: maga a választó. Te, az egyszeri, magyar választó. Mert végül is (még) te döntesz a saját jövődről. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy röviden felvázoljuk, mi történik a közeljövőben, ha te úgy döntesz, hogy a Gyurcsány-Jakab-Fekete-Győr–féléknek szavazol bizalmat Orbán Viktor helyett. Először is a Parlamentről leveszik a székely zászlót, és szivárványosat húznak fel helyette. Mindent meg fognak tenni azért, hogy az azonos nemű párok gyerekeket fogadhassanak örökbe, hogy családnak hívhassák magukat, és teljesen azonos jogokat kapjanak az ilyen életközösségek. Ezzel együtt minden létező helyen ömlesztik majd a propagandát, amit felnövekvő kisfiad ugyanúgy nem tud elkerülni, ahogyan te, vagy a szüleid, a bátyádék sem.

Azonnal megnyitják a határokat, nem őrizzük tovább a déli határt. Az uniós kvótaelosztást előveszik, és több tízezer, akár több százezer migránst szórnak szét Magyarországon. Neked is jut, a lakóhelyed közelébe, biztos lehetsz benne. És ha bent van félmillió afrikai és ázsiai az országban, gyakorlatilag itt is maradnak, a nagy részüket soha többé nem lehet majd kitelepíteni. Tíz év múlva mecsetet építenek, tizenöt év múlva saját pártjuk lesz, és bekerülnek az Országgyűlésbe. Folytassam? Felesleges. Kitaláltad már a végét, gondolom. Első intézkedéseik között megszorításokat vezetnek be...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés