Az ATV-ben is kiakadtak Jakab Péter parizerkampányán

2021. február 26. 15:10
A műsorvezető sem hagyta szó nélkül.

A Jobbik elnökének parizeres kampánya, amelynek segítségével egyszerű kisemberként akarja láttatni magát, még az ATV-ben is kiverte a biztosítékot. A nap híre című műsor vendégei is egyöntetűen bírálták Jakabot – írja a Drót.info.

Először a Párbeszéd kommunikációs igazgatója, Murányi András állította, hogy a parizerrel pózolás egy egyszerű politikai marketingfogás. Szerinte a politikusok kattintásvadász tartalmakat gyártanak, ezért készítenek képeket kiscicákkal, kiskutyákkal, Jakab Péter pedig Piros Arannyal, kiflivel és parizerrel.

Magyar György, az MSZP egykori siófoki képviselőjelöltje, először szóra sem méltatta Jakab parizeres fotóit, annyira szinten alulinak tartotta. Aztán nem bírta tovább, és megjegyezte: „Szégyen és gyalázat, hogy itt tart a magyar politikai kultúra.”

Krug Emília sem hagyta kommentár nélkül a Jobbik kampányát, és feltette a kérdést: „A parizer-történetet az ellenzék politikusa kezdte, és azért itt ez egy komoly kérdés az ellenzék kampányát illetően, hogy meddig lehet lemenni?”

Jakab Péter valóban kisember?

Ahogy korábban megírtuk, a Jobbik elnöke sofőrrel jár, és eddig évi 26 millió forintot keresett, amely most ehhez képest is emelkedni fog, akár évi 29 millióra rúghat.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés