Rétvári vagy nem tud olvasni, vagy végtelenül cinikus, arrogáns

2021. február 25. 16:32

Hadházy Ákos
Facebook
Gondolom, az utóbbi, mert sok hazugságot papírból szokott olvasni.

„Rétvári államtitkár vagy nem tud olvasni , vagy egy végtelenül cinikus, arrogáns politikus. (Gondolom, az utóbbi, mert sok hazugságot papírból szokott olvasni) Egyszerű kérdést tettem fel a miniszternek arról, hogy miért adták ki úgy az orosz vakcina engedélyét, hogy az első 6000 adagnál nem vizsgálták meg, hogy az van-e az ampullákban, ami rá van írva.

Mivel számítottam a mocskolódására, külön szépen jeleztem a kérdésemben, hogy arra nem vagyok kíváncsi, hogy mi az ellenzékről a véleménye és külön cinikus arrogancia, hogy ennek ellenére tudott erről lemondani válaszadás helyett.

A kérdés így majd csak egy kormányváltás esetén dől el: hogyan lehetséges, hogy az első 6000 adag esetén 20 nap sem volt elegendő a szükséges vizsgálatok elvégzéséhez, a második, 40 ezer adagos tételnél viszont három nap is elég volt ugyanerre. Marad a nemhivatalos magyarázat : az első 6000-et is vizsgálták, csak az oroszok gyártási nehézségei miatt teljesen más volt a hatóanyagtartalom, mint amit a papírra írtak.

Fontos: oltani muszáj, szerencsére nagyon sok jó minőségű nyugati vakcina érkezik az országba. Az orosz vakcina kérdése inkább elméleti, mert az oroszok a nyugatinál jóval komolyabb gyártási gondoktól szenvednek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy a baromállat(orvos) eg ysötét bunkó provokátor.

Mocsok féreg ember.

Csak zárójelben, én ismerek intelligens, művelt állatorvost is, aki szégyelli magát, amikor Hadházyról beszélnek. Szóval a primitív Hadházyt ne hozzuk összefüggésbe az állatorvosokkal. kikérik maguknak....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés