Dopeman reagált Gulácsira: A melegpárok által nevelt gyerekek nagyon kemény kiképzésnek lesznek kitéve

2021. február 25. 9:14
„Tudjátok, hány ember van, aki ilyesmivel foglalkozik, hogy szivárványcsalád? 229!” – mondta a rapper, aki szerint „olyan elánnal tolják ezt a témát, mintha legalábbis százezrekről volna szó”.

Két napja tette közzé Facebook-oldalán Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa azt a posztot, amelyben kiáll a szivárványcsaládok mellett, és amely soha nem látott kommentháborút generált.

Sokan hozzászóltak, Cseh Katalin például örült a nemzetközi sportéletben megszokott, Magyarországon azonban idegennek ható bejegyzésnek.

Azon kevesek egyike, akiket elkerültek a hálóőrrel kapcsolatos hírek, Dopeman. A rappernek a szerda esti élő kérdezz-felelek videójában szegezték neki a kérdést, hogy mit gondol Gulácsi posztjáról.

Miután megtudta, miről van szó – a kérdező kicsit továbbmenve a kapus írásától arról érdeklődött, hogy jobb-e, ha a gyerekek nevelőintézet helyett melegpároknál nevelkednek. Dopeman így reagált: „Nem értek egyet”.

„Nem örölük neki, hogy nevelőintézetben vannak gyerekek, de a melegpárok által nevelt gyerekeknek nagyon kemény kiképzésben lesz része mindig. Lehet a férfiakat herélni a végtelenségig, meg manusokat csinálni a nőkből, de a nő nem véletlenül nő, és a férfi sem véletlenül férfi. A lényeg, hogy ez előbb-utóbb visszaüt” – mondta Dopeman, aki ezután egy „Gulyás Marci-videóval” példálózott, amelynek egy melegpár volt a vendége.

„Tudjátok, hány ember van, aki ilyesmivel foglalkozik, hogy szivárványcsalád?” – tette fel a költői kérdést a zenész, majd megadta a választ, – amit a Partizán-videóban hallott – hogy összesen 229.

„Olyan elánnal tolják ezt a témát, mintha legalábbis százezrekről volna szó” – jegyezte meg, majd hozzátette, hogy „hangulatcsinálás az egész”.

A reakció az alábbi videóban, a 42. perctől nézhető meg.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A transztéma sem érint túl sok embert, haladóék mégis úgy tolják a témát, mintha az életük múlna rajta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés