Az ellenzéki kulinária kvintesszenciája

2021. február 25. 12:02

Patkó Endre
Kontra
A Jobbik elnöke néhány éve már kikérte magának, hogy egy „bizonyos kiválasztott nép” a miskolci Dolce Vita luxusétteremből viteti a kóser kaját a börtönbe.

„Az ellenzéket túl későn kapta el az úgynevezett gasztroforradalom szele, mi meg ihatjuk a levét. Jakab Péter teszkós parizert, Technokolt Piros Aranyat és kiflit villantott a minap, aminek hatására felrobbantak az internetek. Így már nem is csodálkozunk azon, hogy a Jobbik elnöke néhány éve már kikérte magának, hogy egy »bizonyos kiválasztott nép« a miskolci Dolce Vita luxusétteremből viteti a kóser kaját a börtönbe.

Egyébként abszolút nincs gond a parizeres kiflivel még akkor se, ha az illető többmillió forintot keres havonta, hiszen miért is ne kívánhatna meg bárki valami egyszerűt a paprika nélküli paprikás krumpli után! A legviccesebb módon természetesen a korábban a Jobbik ellen fejvesztve tiltakozó és tüntető Szabó Tímea állt ki (!!) Jakabért, aki a parizer mellett teljeskiőrlésű kiflivel illusztrálta, hogy a baloldal immáron nem kaviár baloldal.”

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés