Müller Cecília vagy nem tudja, vagy nem árulja el

2021. február 24. 9:49

Hadházy Ákos
Facebook
A nem válasz is válasz, hiszen bizonyítja a teljes káoszt, amit a kormány művel ezen a téren.

„Nincs erre egy jobb szövegük? MÜLLER CECÍLIA NEM TUDJA, VAGY NEM HAJLANDÓ ELÁRULNI, HOGY MILYEN RENDELETEK VAGY UTASÍTÁSOK HATÁROZZÁK MEG, HOGY KIT, MIKOR, HOL ÉS MILYEN OLTÁSSAL OLTANAK!!!.

A levelemben azt kértem tőle, hogy konkrétan sorolja azokat a jogszabályokat, rendeleteket, utasításokat, amelyek ebben a témában keletkeztek. Erre most annyi szövegük van, hogy egyrészt Ő NEM ILLETÉKES EBBEN. Másrészt mint egy rossz tanuló, aki nem érti a kérdést, annyit mond, hogy igen, vannak ilyen rendeletek... Pedig éppen azt kértem ugye, hogy sorolja fel ezeket.

A nem válasz is válasz, hiszen bizonyítja a teljes káoszt, amit a kormány művel a téren. Ennek ellenére nem fogom ezt annyiban hagyni, mert amit a kormány művel, az rengeteg kérdést vet fel és a felelősök kiderítése is fontos. Természetesen a felelősségrevonásnál sokkal fontosabb, hogy ezek az intézkedések MOST hatnak, ha azok rosszak, MOST van következményük, az ellenzéknek MOST feladata javaslatokat tenni, ha súlyos hibákat lát. Az pl már-már büntetőjogi kategória , hogy az oltásokat olyan zsúfolt és járványügyileg védhetetlen módon adják be, mint amiről korábban Kistarcsán beszámoltam, vagy amiről tegnap Honvédkórházból a 444 beszámolt. A kínai és orosz oltásokkal való titkolózás pedig hatalmas botrány.

A felelősséget azért is tisztázni kell, mert jelen pillanatban a hatályos törvény szerint egy személyben a tisztifőorvos felel azért, hogy milyen betegség ellen kit és milyen vakcinával szabad oltani és nyilvánvalóan felel az oltások körülményeiért is. Nem tudok pl olyan rendeletről, ami megszüntette volna a Népegészségügyi Központ Kásler által kiadott és az intézmény honlapján megtalálható Szervezeti és Működési Szabályzatát https://www.nnk.gov.hu/.../NNK%20%20Szervezeti%20%C3%A9s...

Ennek 5.1.3 pontja világosan felsorolja a tisztifőorvos feladatait, a g) pont szerint pl ő »kezdeményezi az új vagy módosított összetételű oltóanyagokkal vagy új módszerrel történő védőoltási tevékenység végzését, és szükség esetén az oltás hatékonyságának megállapításához szükséges szűrővizsgálatok szervezésének és lefolytatásának engedélyezését«.

Igaz, a k) pont szerint pedig »felügyeli a transzparencia irányelvek érvényesülését«. Az is igaz, hogy a Szabályzat azt nem írja, hogy mit kell felügyelnie: legyen, vagy NE legyEN transzparencia. Müller Cecília minden eddigi megnyilvánulása az utóbbira irányul. Ez pedig egy járványban sok-sok ember életébe kerülhet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szót sem érdemel ez az emberi ürülék.

A káosz a te fejedben van Hadházy! Avagy: vedd ki a gerendát a szemedből!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés