Vírusriogatók, kérjetek elnézést!

2021. február 23. 14:36

Szentesi Zöldi László
888.hu
Láttuk, hogy ezek hogyan menedzseltek volna egy világjárványt. Nem kéne nekik megengedni, hogy az országot is menedzselhessék.

„Először volt az, hogy a kormány nem szolgáltat ki adatokat a járvány terjedéséről. Hogy a kormány eltitkolja a pontos számokat, mert olyan nagy a baj. Aztán jött az, hogy térképre vetítve nem látszanak a pontos esetszámok. Csináltak saját térképeket, még úgy is, hogy az adatok nem álltak rendelkezésre. Egy ideje azonban már nem érdekli őket a járvány terjedése. És az sem, hol hány eset bukkant fel. Persze elfelejtettek elnézést kérni a hangulatkeltésért.

Aztán jöttek azzal, hogy miért nem tesztelnek többet. Hogy miért hallgat a kormány a tesztelésekről. Karácsony előtt azzal a demagóg szöveggel jelentkeztek, hogy minden család kapjon ingyentesztelést és ingyenmaszkot. Sőt, azt is mondták, minden teszt legyen ingyenes. Majd azzal jöttek, hogy bezzeg, X. és Y. országban ennyit és ennyit tesztelnek. Azt nem tették hozzá, hogy nem tesztekkel, hanem hatékony védekezéssel keveredünk ki a járványból. Ehelyett kitalálták, hogy eltűnt másfél millió teszt, és »emberkísérletekről« beszéltek. Amikor aztán X. és Y. ország védekezése összeomlott, teljesen függetlenül a tesztelések számától, átmenetileg elhallgattak. De bocsánatot nem kérnek a hangulatkeltésért.

Azt is mondták, hogy a várólista nem demokratikus eljárás. Majd azt, hogy nem lehet eldönteni, kinek az élete a fontosabb. És hogy nemcsak az egészségügyi dolgozókat, hanem más társadalmi csoportokat is a lista elejére kéne venni (ezt hogy is???). Majd jöttek azzal, hogy hosszúak a várólisták. Meg azzal, hogy »rengeteg idős ember lemarad az oltásról«. Valamint hogy nincs felkészülés, nincs oltási terv az idősotthonokban. Amióta rendezetten, ütemesen oltják a lakosságot, persze hallgatnak, de nem kértek elnézést a hangulatkeltésért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés