Nem hajlandóak aláírni új szerződésüket a Debreceni Egyetem klinikáján a traumatológiai dolgozói

2021. február 23. 11:56

Varga Zoltán
MTI-OS
Orbánék sorozatos rossz döntéseinek köszönhető, ha teljesen megszűnik a traumatológiai ellátás Hajdú-Bihar megyében.

„Sajtóinformációk szerint nem hajlandóak aláírni új szerződésüket a Debreceni Egyetem klinikáján a traumatológiai és kézsebészeti osztály dolgozói, ugyanis bizonytalan, hogy mi lesz a jelenleg meglévő pótlékok és más bérkiegészítések sorsa és kifogásolják az önkéntes túlmunkát is, ami sokak szerint csak nevében önként vállalt. Ezzel viszont a komplett Hajdú-Bihar megyei traumatológiai ellátás veszélybe kerül.

A Demokratikus Koalíció szerint tragédia, hogy Orbán pánikkormányának sorozatos rossz döntései veszélyeztetik a Hajdú-Bihar megyeiek életét. Ha nem rendeződik ez a kérdés, az súlyos katasztrófát fog magával hozni, józan ésszel belátható, hogy nem maradhat egy egész megye baleseti ellátás nélkül. Orbánék azonban már régen maguk mögött hagyták a józan eszüket, és a legkevésbé az emberélet fontos számukra. Mi, európai magyarok sürgős megoldást követelünk, mert az emberek élete nem játék!”

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lényegtelen, igaz, vagy nem, mellesleg, egy munkaközösség akkor jó, ha tárgyal, és érvényesíti a jogos szempontokat, a végén pedig aláír.
De itt nem erről van szó, ennél a Varga nevűnél nincs olyan, hogy konstruktivitás, ha a kormány, az ország érdekéről van szó.
"Nem hajlandóak aláírni új szerződésüket a Debreceni Egyetem klinikáján a traumatológiai dolgozói" - Varga ezt óránként világgá sikítja és erre ejakulál egyet..., aztán újra...

Mit aktívkodik ez a tulok fejű?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés