Jobbik: Orbánék nem felhatalmazást kapnak, hanem elszámoltatást

2021. február 23. 8:44
A párt szerint a kormány lopásra kért plusz 90 napot, de majd ők (a Jobbik) benyújtják a számlát 2022-ben.

Íme a Jobbik közleménye a kormány parlamenti felhatalmazása kapcsán:

„Orbánék nem felhatalmazást kapnak, hanem elszámoltatást! A felelőtlen Orbán-kormány eljátszotta a magyarok bizalmát, ezért elfogadhatatlan, hogy újabb 90 napot kérnek a lopásra. Erre a néppárti Jobbik egyetlen szóval válaszolhatott: soha!

Átírt választási törvény, alaptörvényi szintre emelt lopás, az önkormányzatok – és rajtuk keresztül a településeken élők – kicsinyes büntetése és kivéreztetése, dióhéjban ennyi a summája annak a felhatalmazásnak, amit Orbán kapott legutóbb. Persze segíthetett volna a magyar munkavállalókon, hóna alá nyúlhatott volna a csőd szélére került kis- és középvállalkozóknak, a bajba jutott családoknak. Feltéve persze, ha komolyan gondolná a rábízott felelősséget, és nem a szemfényvesztésen járna az esze, amivel csak a figyelmet igyekszik elterelni a válságkezelésnek álcázott köztörvényes lopásról.

Szinte biztosra kijelenthető, hogy nincs még egy kormány Európában, amelyik a saját népe nyomorán is nyerészkedik, miközben a járványhelyzetre hivatkozva a gazdaság helyreállítására szánt pénzekből tömi ki a baráti strómanjait. Azokat, akik a közel egy éve korlátozások között élő magyarok arcába röhögnek a Budapest-Dubaj-Maldív-szigetek háromszögben cikázó kormánygépről.

Az pedig már az arcátlanság netovábbja, hogy az újabb felhatalmazással elvárná, hogy az Országgyűlés ismerje el »politikailag« az eddigi lépéseit. Magyarán az ellenzék pártjai is adják a nevüket a köztörvényes bűncselekményekhez. A néppárti Jobbik az elmúlt év orbáni ámokfutását nemhogy nem ismeri el, de Orbán bukása után – legkésőbb 2022-ben – a magyarok felhatalmazása alapján haladéktalanul benyújtja a számlát. A válságkezelésnek álcázott fideszes közpénzlopás nem marad büntetlenül.”

(MTI-OS)

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A jobbik ellenzéki konstruktivitása lenyűgöző. Most is csak azért
emelték föl a hangjukat, mert kedd van.

Hol lesztek ti 2022-ben?
Amennyi helyet kaptok Gyurcsánytól, annyian lesztek.
Sok az éhes száj a békában, először őket kell megetetni.

Levettem a polcról a Jobbik, SOKKOLÓ című kampány kiadványát. A címlapon: Népítélet/?/

Alatta öt politikus fényképe: Középen bilincsben Gyurcsány Ferenc, balra Lendvai és Hiller, jobbra Kóka és Horvát Ágnes.

Belső oldalon a programpontok: Valódi rendszerváltozást! Egyetért-e azzal, hogy az egykori kommunista vezetőket törvényi úton el kell távolítani a közéletből? ........A magunkfajtáknak végre össze kell fogniuk!

Ez ugye részét képezi a Jobbik 22-es kampányának is?

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. február 23. 10:11
ThunderDan | 2021. február 23. 12:28
Válaszok:
Türelem | 2021. február 23. 10:33

A választási jelmeztárból most ezt adták Jakabra. Ő most a vidéki és a lakótelepi , a gazdagokat, a kommunistákat, zsidókat és a fideszeseket egyként utáló kisember hangja. Jakabnak kell ezeket az embereket indulati síkon beterelni a közös akolba. Jakab és gazdái, Feri és a többiek szerint ezek az emberek képtelenek az önálló gondolkodásra, de annál jobban heccelhetőek. Ez most a koalíció első számú stratégiája.
A vehemens kirohanások után Jakab leül a kommunistákkal, a nagytőkével, a zsidókkal megvitatni, hogy szolgálatáért mire számíthat egy esetleges 22-es győzelem esetén.
A döntés a gondolkodó emberek kezében lesz, függetlenül az ideológiai elkötelezettségtől.

Mérlegre kell tenni, a gazdasági stabilitás, , a biztonság, a család,a vallás aspektusából, a nemzeti megmaradás szempontjából mit jelenthet az ország, így a többség számára a jelenlegi kormányzás folytatása, vagy annak lecserélése.

Szóval a többség érdekei mentén való szavazás legyen az irányadó.

"Ami a rajnak nem hasznos, az a méhnek sem hasznos." /Marcus Aurelius/

Köszi. Anno még a postaládámba dobták be, s minden ilyen jellegű kiadványt archiválok. Szeretek mindent eredetiben olvasni. Majd a 22-es kampányban ezzel a kezemben fogok odamenni a jobbikos standhoz.........

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. február 23. 12:15

Végre felköttök majd néhány kommunista pribéket.

A jobbik hozzon bizonyítékokat, ha van neki. Egy jogállamban bizonyításra van szükség. Különben ártatlanok szenvedhetnek.
A Jobbikban csak pletykálnak/mesélnek a korrupcióról, ugyanazzal a rossz szándékkal, mint Basilio,
Rossini Sevillai borbély c. operájából.
Basilio vállalta, hogy rágalmakat fog terjeszteni, ez egy bevált módszer, mivel az emberek beszélni fognak róla, hozzátesznek, földagasztják -, a megrágalmazott embert így lehet megsemmisíteni.
"Agyvelőbe fészkelődik,
Menthetetlen benne rezg.
És ha egy szájból kiröppen:
Adják, hordják egyre többen,
Félénksége egyre csökken,
Erre szökken, arra szökken."

A képet pedig rá kell ragasztani a később megjelenő jobbikos, vagy összefogáspárti plakátokra.

Válaszok:
Türelem | 2021. február 23. 15:23

A Fidesszel is közös listán fogtok indulni?

Csak mert pár éve hasonlókat ugattatok Gyurcsány "elszámoltatásáról" is.

Amikor már este jöttek a választási eredmények, hogy messze vannak a győzelemtől, és az ország narancssárga lett, akkor is azt hazudta bele a kamerába Balczó, hogy ők fognak győzni. Röhejes egy képződmény ez a jobbik.

Nála magasabb rangúakra. Sassal nem vadászunk légyre. Így biztonságban vagy, látod.

Érdekes, hogy ezt nem csak Csurka István mondta el róluk, hanem Osztie Zoltán atya is Vonának.

Már csak reménykedni lehet abban, hogy a Fidesz észreveszi, hogy háborúban áll, s talán összegyűjti a kampányra vonatkozó jó ötleteket is, s persze él is velük. De igazából szkeptikus vagyok......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés