Csak azok akarjanak velünk kormányozni, akik nem akarják meglopni az édesanyámat

2021. február 23. 8:24

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Aki kivesz egy fillért is a ebből a közös pénzből, az az én édesanyámat lopja meg, akkor is, ha tavaly tavasszal ő már elment.

„Édesanyám nem fejezte be a hetedik általános iskolát. Dolgozni állt mosónő anyja mellé. Aztán egész életében két munkahelye volt, ha jól emlékszem. A Pápai Textilgyár nem a legjobban fizető munkahely volt a szakképzetlen segédmunkásnőknek. Édesanyám az volt. Aztán mikor nekem jobban ment már, akkor neki is egy kicsivel. De nem felejtett. És tudta, mennyibe kerül a csirkefarhát, azt is, hogy hol volt a legolcsóbb a városban. Most 300 forintért is kaphatsz egy kilót. Szóval nagyjából 60 forint a vételárban kifizetett általános forgalmi adó. Azt mindenki fizeti. A te édesanyád is, az enyém is. Ha gazdag, ha szegény.

Egyszerűen mondom: Aki kivesz egy fillért is a ebből a közös pénzből, az az én édesanyámat lopja meg, akkor is, ha tavaly tavasszal ő már elment. És csak azok akarjanak velünk kormányozni, akik nem akarják meglopni az édesanyámat és a hozza hasonlókat. Mert azokat a börtön bejáratáig üldözni fogjuk. Azokat is, akik most lopnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A momentum azt szeretné, hogy elvegye a nyugdíjasok szavazati jogát.

Gyurcsányitól furcsa ez a megszólalás az olajszőkítés, a motim, az őszödi üdülő, a képviselői ház és a szemlőhegyi villa árnyékában........

Érdekes az apjával nem dicsekedik, pedig igencsak rá hasonlít. Így akár azt is mondhatnánk: Nem esett messze az alma a fájától.

Aztán ott van a második felesége és annak meggyilkolt édesanyja.
A Ripost írja: Gyurcsány Ferenc 1980 és 1984 között a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem biológia—technika szakos főiskolai hallgatója volt. Második feleségét, B. Edinát itt ismerte meg. Az 1985-ben megtartott esküvő után a feleség szülei a Mecsek oldalában egy közel 20 millió forintos házzal lepték meg az ifjú párt. A pécsi állatkerthez közeli házban felesége két gyermekkel ajándékozta meg Gyurcsány Ferencet: 1988-ban Péterrel, 1990-ben pedig Bálinttal. Felesége édesapja híres nőgyógyász, édesanyja neves kardiológus volt.

Gyurcsány házasságának válás lett a vége, hiszen a kétgyerekes édesapa fejét egy balatoni nyaraláson elcsavarta Dobrev Klára... El is hagyta érte 1995-ben 7 éves és 5 éves fiát, azok édesanyjával egyetemben, az új nő kedvéért. Három évre rá, 1998-ban, a Horn-kormány utolsó hónapjaiban elhagyott neje édesanyját rejtélyes körülmények között meggyilkolták!,,
https://ripost.hu/cikk-miert-g..
https://gondola.hu/cikkek/4414..

Vajon még megvannak a Székesfehérvári Bíróságon az íratok?

Egyszer azt olvastam, az első fia ápoló és vett neki lakást. D Gyurcsanyinal semmik nem biztos.
Anyuka nem tudta fizetni a gázszámlát...... Aztán Gyurcsányi a rezsicsökkentés ellen beszélt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés