Trump visszatér

2021. február 22. 6:51
A volt elnöknek a hónap végén lesz az első nyilvános szereplése a felmentése után.

Donald Trump február 28-án részt fog venni a Conservative Political Action Conference nevű konferencián – tudta meg a Fox News. Az üzletemberből lett politikusnak hosszú idő után ez lesz az első nyilvános szereplése.

Make America Great Again – Again!

A volt amerikai elnök a Republikánus Párt és a konzervatív mozgalom jövőjéről fog beszédet tartani. Emellett a beszédét ismerő források szerint szóba fog kerülni Joe Biden „katasztrofális amnesztia- és határpolitikája” is.

Trump relatíve csendes volt, amióta a legtöbb közösségi médium letiltotta őt a január 6-i kapitóliumi tüntetéseket követően.  Egy múlt heti közleményében azonban azt nyilatkozta:

A történelmi, hazafias és gyönyörű mozgalmunk, hogy újra naggyá tegyük Amerikát még csak most kezdődött”

Hozzátette továbbá: „annyi megosztani valóm van Önökkel a következő hónapokban és alig várom, hogy folytassuk a hihetetlen utunkat. Még sosem volt korábban semmi hasonló!”.

Pence távol marad

A volt alelnök, Mike Pence azonban nem fogadta el idén a konzervatív konferencia meghívását. A Fox News forrásai szerint Pence szándékosan visszahúzódik mostanában a közélettől, jelenleg a családjára és különféle alapítványokra koncentrál. Ugyan ez is úgy tűnik, mintha egy újabb törésvonal lenne a republikánus pártelit és Trump között, a volt alelnök titkára azt nyilatkozta: Pence és Trump még mindig kapcsolatban állnak és beszélnek.

Kép forrása: AFP, Nicholas Kamm

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem kétlem, hogy mindent megpróbálnak, nagyon félnek Trumptól. Keresztbe tudott tenni az önhitt globalistáknak, akiknek olyan csicskák kellenek, mint Obama és Biden. Csak ott lesz a probléma, amikor az amerikai nemzetgazdaság már nem tudja kitermelni a világ felforgatásának költségeit, ahogyan az a Szovjetúnióval történt. De hát ti nem akarjátok látni a párhuzamot, az meg lett nektek tiltva. A különbség az lesz, hogy akkor majd a globalista körök fogják finanszírozni az amerikai elitet és a fegyverzetet, és Amerikából egy elhülyített zombi ország, csak egy eszköz lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés