Fekete-Győr és az LMBTQ-lobbi

2021. február 22. 7:35

Vágvölgyi Gergely
Vasárnap
Fekete-Győr szerint hazánkban ma, COVID idején a szivárványcsaládok elismertetésénél nincs fontosabb teendő.

„Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelölt-jelöltje. Nincs ebben persze semmi meglepetés, hiszen Kunhalmi Ágnes korábban már elszólta magát, kiterítve szövetségese lapjait s egyébként is sejthető volt, hogy az olimpia és a játékok megrendezése fölötti nemzeti büszkeség megtámadásában fogant párt legismertebb arcát küldi az előválasztási csatába. A bejelentés önmagában tehát nem is igazán érdekes. Fekete-Győr ez alkalomból elmondott beszéde azonban tartalmazott érdekes elemeket. (...)

Aztán eljutottunk arra a pontra is, amikor a miniszterelnök-jelölt-jelölt (ne feledjük, még előválasztást kell nyernie ahhoz, hogy jelölt lehessen belőle) elmondta, mi is lesz a legfontosabb programpontja. Kapaszkodjunk meg: szerinte ma nincs fontosabb, mint az ún. szivárványcsaládok elismertetése. (...) Ott tartunk tehát, hogy kis hazánkban ma (COVID idején, amikor még az öt százalékos gazdasági visszaesés is egész jó hírnek számít) Fekete-Győr szerint a szivárványcsaládok elismertetésénél nincs is fontosabb teendő. S mivel ilyen életközösségből (ne feledjük: per definitio ezek a formációk nem családok) viszonylag kevés van, logikus, hogy alapvetően nem is nekik maguknak szól ez az üzenet, hiszen létszámukból fakadóan egyszerűen nem jelentenek releváns választói csoportot.

Nem, ez sokkal inkább a már előre ügyesen megdolgozott, érzékenyített társadalomnak szól. És itt jön képbe például a derék LMBTQ-lobbista Pál Márton és az ő stábja, akik ránk szabadították a hírhedt #acsaladazcsalad kampányt, amit – láss csodát – épp a napokban karoltak fel vagy negyvenen a trendi márkák/cégek közül (plusz a holland nagykövetség, de a hollandoknak egy spangli mindig mentség lehet, ha vállalhatatlan dolgokat tesznek). Összeállt a kép: a kirakatba helyezett Marciék előkészítik a terepet, politikamentesen, jajj, de édesek, meg jószándékúak, hát csak boldogok akarnak ők lenni, aztán jön ugyanannak a szellemi körnek a politikai szárnya és ráépíti végletekig liberális kampányát az elmúlt év eredményére. Okosak ezek, el kell ismerni. Ettől persze a család definícióját nem LMBTQ-lobbisták, vagy a HBO határozzák meg, no pláne nem a Netpincér (onnan sem rendelünk többet), a választásokon pedig olyan pártok is ringbe szállnak, akik kiállnak a hagyományos családmodell mellett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem is abszurd, hogy ezt bele kellett írni, na de pont miattatok kellett beleírni, akik ilyenkor bagatellizáljátok az LMBTQWERTZUZU-féle propagandát, ugyanakkor folyamatosan toljátok be az életünk minden dimenziójába.

A balos pártok mind felülnek a szivárványos buzivonatra, kivétel nélkül. A kivétel max. annyi, hogy nem ez a fő téma náluk. Talán az LMP meg az MSZP az, amelyik kevésbé buzifil, illetve egyelőre a Jobbik még ilyen.

"Okosak ezek, el kell ismerni. Ettől persze a család definícióját nem LMBTQ-lobbisták, vagy a HBO határozzák meg, no pláne nem a Netpincér (onnan sem rendelünk többet), a választásokon pedig olyan pártok is ringbe szállnak, akik kiállnak a hagyományos családmodell mellett.'"

Aki utálja a csigát, kagylót, egyéb tengeri herkentyűt, az nem fogja megszeretni csak amiatt, mert ezt reklámozzák nekik. Én is undorodom tőlük, és egyre inkább undorodom, ahogy a téma ellep minden felületet.

Fellép ez az alak, hogy ő miniszterelnök akar lenni.
És rögtön a programbeszédében előadja, hogy a KÉT APA (!!!) meg a KÉT ANYA (!!!) ugyanolyan család, mint a hagyományos család.

Ilyen agresszíven nyomultok ma már az LMBTQ-val. Na ezért kellett Alaptörvénybe iktatni, ami egyébként talán még pár évvel ezelőttig is teljesen természetes volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés