Elstartolt a transzsportolók inváziója a nők mezőnyében

2021. február 22. 15:43

Puzsér Róbert
Hírklikk
A Biden-adminisztráció első lépései közt biztosította, hogy transznemű versenyzők szabadon vehessenek részt a női versenyszámokban.

„Ez a döntés nemcsak a profi sportot és a női sportolókat érinti, hanem az amerikai egyetemi szférát, ahol a sportösztöndíj a szegénységből való kitörés, az egyetemi diplomához jutás legfőbb útja.

Évtizedek feminista harcai után a női érdekképviselet legfőbb eredményei kerülnek veszélybe: e döntés nyomán a transznemű versenyzők a következő évtizedekben elkerülhetetlenül kiszorítják majd a biológiailag nőnek született sportolókat a világelitből, csontozatuk és izomzatuk ugyanis alkalmasabb az élsportra.

A feministáknak ezúttal a demokrata kurzus uralmától kell megvédeniük biztonságos tereiket, intézményeiket és jogaikat a transzlobbival szemben – vagy viselniük kell a transzfóbia bélyegét és az eltörléskultúra személyükön demonstrált gyakorlatát, ahogy teszi azt Martina Navratilova és Joanne Kathleen Rowling.

A transzszexuálisok nehézségeit, az őket érő méltánytalanságokat, kirekesztésük mértékét felbecsülni sem lehet – de az sem járható út, amelyen nők milliói kerülnek hátrányos helyzetbe egy igazságtalan, ideológia vezérelt szélhámosság meg az azáltal képezett tisztességtelen versenyelőnyszerzés nyomán. Ez így biztos, hogy nem teremt elfogadást, viszont megbélyegzi a transzneműek közösségét. Megéri ezt az, hogy egy ketrecharcos transzférfi nőket verhessen? Megéri ezt az, hogy férfi testtel született atléták, úszók és kerékpárosok, akiknek férfiak közt nem teremne babér, női mezőnyben bajnokok lehessenek?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A feministák egyék meg szépen, amit főztek.

Puzsér!

Nem lehet két lovat megülni.

Te a múltkor hűségesüt tettél a gyurcsányista moslékellenzéknek. Tudod, amely csapat hatalomra jutása KÉNYSZERÍTŐ ERŐVEL vonná maga után ezt az egész LMTBQ-s, genderista őrületet. De ilyen kontextusban persze nem reflektálnál a témára, mert "Orbán takarodj"...

Kíváncsi vagyok, hogy ha, miután sikeresen megmentették az összes elmebajos transzvesztitát, utána kit kell majd megmenteniük. Visszatérnek a négerek megmentésére a gonosz rendőröktől? Vagy a migránsok megmentése kerül elő ismét? Netán innováció fog történni progresszív libsi oldalon, és lesz vadiúj megmentendő áldozati csoport?

Valamit muszáj lesz kitalálniuk, mert ezt a hímnő témát már szerintem kezdik kimaxolni. orrvérzésig tolják, amíg mindenki immunissá válik a fos ideológiájukra. És most mindenhonnan ez a szexuál-szar ömlik.

Ez még szerintem hagyján. Nem tudom, mennyi embert érint a női élsport betranszodása. Az viszont, ha majd a iskolákat kötelezik arra, hogy ezek az izék bemehessen a lányok WC-jébe, meg a lányok öltözőjébe, az érzékenyen fogja érinteni a szülőket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés