Elhallgatott a SZEMlélek blog, kirúgták a vezetőséget

2021. február 22. 11:10
A Felebarátok Egyesület elnöke, Ikotity István 2021. február 18-án egyoldalúan felmondta február 1-re visszadátumozva a SZEMlélek értékmagazin főszerkesztőjének és a SZEMlélek médiacsoport kreatív igazgatójának megbízását – adta hírül közleményében a SZEMlélek.

A közlemény szerint az elnök és az elnökség tagjai között konfliktus alakult ki a döntés kapcsán, ezért a helyzet rendeződéséig nem tudják folytatni a lap szerkesztését. 

A Felebarátok Egyesület (FBE) egy katolikus közösség, „melynek fő célja, hogy a katolikus egyház tanítását hatékonyan és hitelesen közvetítse a magyar társadalom közössége felé, erősítve ezáltal a katolikus identitást, valamint fontos közvetítő szerepet betöltve az egyházhoz tartozók és az egyházhoz nem tartozók között” – áll honlapjukon. A SZEMlélek médiacsoport tagja a szemle.hu hírgyűjtő oldal is.  

A Média1 megírta azt is, hogy a SZEMlélek élén tavaly októberben már volt egyszer főszerkesztőváltás, ekkor vette át a lap irányítását Sáhó Eszter főszerkesztő Gégény Istvántól, aki kreatív igazgató lett. Hétfőn – február 1-re visszadátumozva – az ő munkaviszonyukat szüntette meg az egyesület elnöke.  

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te nem vagy normális, már ne is haragudj.
Nem elég ám véleményt mondani valamiről, hitelesnek is kell lenned.

A Szemlélekkel már akkor nem értettünk egyet, mi keresztények, keresztyének, amikor a mandi keresztény oldalán időnként szemlézte Gégény István cikkét, vagy mást a Szemlélektől.
A Szemlélek nem volt keresztény.

Emlékszem, együtt vitatkoztunk, mondtuk el a véleményünket róluk.

Nem volt az katolikus lap.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés