A szépség belülről fakad – Az Alapjogokért Központ szemléje

2021. február 22. 13:33

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a szépség belülről fakad. Így gondolták ezt a Cut magazinnál is, ahol a Gyűrűk Ura különböző orkjait osztályozták, hogy mennyire szexisek is a teremtmények. A Tinderhez hasonló rendszerben lehetett a különböző orkokat jobbra, vagy balra húzni. Ha tehát nem voltak elég jóképűek, akkor balra húzták őket, mondván inkább maradjanak Vasudvardban. Ellenben, ha bejöttek az olvasóknak, akkor jobbra, azt üzenve, hogy szívesen látnák őket hobbit odujukban. Nem túl meglepő módon az Uruk-hai parancsnok, Lurtz végzett az első helyen, aki egyébként nem csak küllemében kellemes, de harcedzett is, hiszen levágta Boromirt, Gondor helytartóját. Végre szegény és lesajnált orkokat is szépnek találta valaki. Mi egészen meghatódtunk: awww.

A maradi orosz hadsereg bemutatta a legújabb generációs testpáncéljait, melyek minden eddigi személyi páncélnál könnyebbek és erősebbek, és állítólag még egy 50-es kaliberű lövedéktől is képesek megvédeni viselőjét. Ezzel szemben egy igazán modern hadsereg, mint az amerikai, egészen más területeken jelentett be komoly előrelépéseket. Azután, hogy Biden újra engedélyezte, hogy transzneműek szolgáljanak a seregben, immár a női állomány tagjai számára engedélyezett a körömlakk, a rúzs viselése, továbbá hajukat rasztásítva is hordhatják. Mostantól a hadsereg számára nem a higiénia a legfontosabb, hanem hogy „támogassa a sokszínűséget, elfogadást és befogadást”. Változnak a prioritások. Már 2021 van.

A kannibalizmus csak egy fétis – állítja a Cosmopolitan. Jet Setting Jasmine „fétis oktató” szerint a kannibalizmus fétis egy teljesen egészséges szexuális érdeklődés. Vagyis tök rendben van, amikor az egyén arról fantáziál, hogy valamilyen módon elfogyasztaná partnerét, vagy éppen fordítva, azt szeretné, a kiválasztottja enné meg őt.. Egyáltalán mi azzal a gond, amennyiben a másik fél is beleegyezik abba, hogy elfogyasszák? Ki mondja meg, mi a normális és mi nem? Csak meg ne sózzák egymást, a só ugyanis egészségtelen.

Mint azt sokan tudják, idén a Tampa Bay Buccaneers nyerte a profi amerikaifutball-bajnokságot (NFL), a csapatot pedig a fehér felsőbbrendűség bajnoka, Tom Brady vezette. Ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy felvonjuk a szemöldökünket, hogy egy rasszista csapat nyert, szerencsére a Washington Post külön cikket szentelt annak, hogy elemezze a Tampa Bay Buccaneers nevét, hogy az náci-e vagy sem. A kalózok persze brutális haramiák voltak, akik előszeretettel kereskedtek rabszolgákkal. Ellenben komoly küzdelmet folytattak a szabadság nevében a fasiszta elnyomó nemzetállamokkal szemben. Szóval 1:1, nehéz döntés. Ennek ellenére talán jobb lenne egy másik nevet választani a csapatnak, jobb a békesség alapon.

Végre egy újabb film újabb szereplőjéről derült ki, hogy valójában transznemű. Ezúttal a Nyolcadik utas: a halál (Alien) című sci-fi horror egyik szereplőjéről tudtuk meg, hogy bizony transzexuális volt. Szemfüles LMBTQ aktivisták ugyanis kiszúrták, hogy Joan Lambert egy szempillantásig látszó virtuális kórlapján az látható, hogy az elhunyt születésekor nemátalakításon esett át. Újra gazdagabbak lettünk egy transzhőssel!

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogyan is kell számolni megfelelően a koronavírus áldozatait demokrata módra, valamint arról is, hogy a brit kormány miért nem tett eleget a nőkért a járványhelyzetben, továbbá arról is, hogy a Biden-adnminisztráció valóban lecseréli-e a teljes szövetségi autóflottát elektromosra.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés