Kaliforniában szintet lépett az elmebaj

2021. február 21. 9:14

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Poliámor. A szót jól jegyezze meg mindenki, mert a közeljövőben egyre többet fogunk vele találkozni.

„A legújabb megtanulandó szavunk a poliámor. Kicsit olyan, mintha egy új mosópor neve lenne, de sajnos nem az. A poliámor azt jelenti, hogy kettőnél több ember él együtt, no nem úgy, mint kollégisták, haverok, barátok, barátnők szoktak. A poliámor kapcsolatban élők szerelmi viszonyt ápolnak egymással. És persze ők is ugyanolyan jogokat szeretnének, mit szeretnének: akarnak, mint az összes többi ember. Meg gyereket. Gyerekeket. Sokat.

A minap Kaliforniában egy liberális bíró meg is törte a fasizmus és a maradiság csöndjét. Mint azt a hazai jobboldali sajtó megírta, egy hármasban együtt élő, poliámor meleg férficsoport lesz az első, akik hivatalosan szerepelnek két béranya szülte amerikai csecsemő születési anyakönyvi kivonatán. Ian Jenkins, Alan Mayfield és Jeremy Allen Hodges a szerencsések, a két szerencsétlen babát pedig Pipernek és Parkernek hívja a három délceg apukája. Ünnepeljünk, vigadjunk, cseréljünk profilképet, hiszen csodálatos dolog történt!

No, nem most, mert a Soros-plakátok segítségével gyűlölködő nácikká változtatott magyarok még nem készültek fel ekkora szintlépésre, éppen ezért a honi baloldali sajtó nem is számolt be az ügyről, de ide a bökőt, hogy egy másfél év múlva a Netflixen és az HBO-n egyre több filmben fogunk kedves melegtrió­kat látni, ahogyan csupa szeretetben, sok humorral nevelgetik édes csemetéiket. Lesznek új fejezetek a Meseország mindenkié című klasszikusban, amelyekben négy férfi fogja szeretni cuki kislányát és kisfiát, és a Telex is hosszú cikkekben fog érvelni amellett, hogy négy szülő jobb, mint kettő.

Ez vár ránk, kedves barátaink. Ha továbbhátrálunk. Álljunk most már meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Többnejűség a harciasabb népeknél elkerülhetetlen, ha a többségben maradó lányok férjet (vagy szüleik vőt) akarnak.

Attól, hogy nem bizonyítható valami, még igaz lehet. Mint Lakner Csaba esetében, ahol a bíróság megfeddi azt, aki a kábítószeres videó alapján arra utal, ami a felvételen látható. De ha a sajtóperekre hivatkozol, akkor ez hogyan támasztja alá azt, hogy az igazságszolgáltatás nem független a kormánytól?

Azért tudsz ezzel érvelni, mert számunkra, nemzeti érzelmű emberek számára ez elítélendő.
Nálatok viszont dicsőség. Ha nem lennék megbocsátó, azt kívánnám, szüljön téged egy béranya 4 meleg férfi ölelő karjaiba.

A poliamória-házassággal is az a baj, mint a meleg házassággal, meg úgy a házasság intézményének fellazításával. Ha két bármilyen nemű ember köthet házasságot, miért csak kettő? Ha nem csak kettő köthet házasságot, hol húzzuk meg a határt? Miért pont háromnál kellene megállni?

Egyáltalán mit jelent az, hogy házasság? Kell hozzá gyerek is, vagy az sem kötelező? És miért csak emberek házasodhatnak, miért ne lehetne belevenni a kedvenc háziállatot is? Azt is lehet szeretni nagyon, szóval az nem érv, hogy az nem ugyanaz.

Acsaládazcsalád hashtag alatt már olyan példák is szerepelnek, hogy család az, amikor valakik beülnek egy irodába vagy kávézóba, és jól elvannak. Ha egyszer lebontjuk a határokat, mert jajnerekesszünk ki senkit, akkor nincs megállás. Mindig akad majd valaki, aki kirekesztettnek érzi magát.

Visszatérés az 1968 utáni hippy korszakhoz, amikor egy rakás ilyen, egy "családként" működő, füvező kolónia létezett, legtöbbjük épp a kellemes éghajlatú Kaliforniában. Működtek egy darabig, aztán szétestek. Néhányan évekig folytatták ezt az életmódot, de nagyon nem lett általános, kinőttek belőle és legtöbbjükből normális ember lett, mások meg összeszedték az AIDS-et vagy rákaptak a "hernyó"-ra és már nincsenek közöttünk.

Ezt a "Viktorka vagyonát" még brüsszeli gazdáitok sem mondják. Pedig hidd el, szívesen mondanák, ha lenne alapja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés