Tisztelt Miniszter asszony!

2021. február 19. 18:29

Szivárványcsaládokért Alapítvány
Facebook
Szerintünk a gyerekeink sorsa mindenképp szerepel az ország első száz problémája között.

„Tavaly 250 magyar gyermeknek csak külföldön találtak családot. Az azonos nemű párok nyitottabbak az ilyen kisgyermekek befogadására. Ha őket kizárjuk a lehetséges örökbefogadó szülők közül, akkor épp a legelesettebb és legnehezebb sorsú gyerekeket fosztjuk meg attól, hogy családban nőhessenek fel. Szerintünk a gyerekeink sorsa mindenképp szerepel az ország első száz problémája között.

Az interjúban azt is állítja, hogy az azonos nemű párok jogi kiskapukat keresve »próbálják kijátszani a szabályozást«, és ahogy Ön fogalmaz, »trükköznek« az örökbefogadásnál. Ezt visszautasítjuk. A jelentkezők az alkalmassági papír megszerzéséig számtalan beszélgetésen, pszichológiai vizsgálaton és környezettanulmányon esnek át, a velük egy háztartásban élőkkel, vagyis a párjukkal együtt.

Nem igaz az az állítása, hogy »a homoszexuálisok Magyarországon nem fogadhatnak örökbe«. Ha szeretnének családot alapítani, akkor a hazai szabályozás értelmében az egyikőjük jelentkezhet örökbefogadásra, egyéni örökbefogadoként. Ha egy melegpár egyik tagja így fogad örökbe, az nem a szabályok kijátszása, hanem épp ellenkezőleg: a betartásuk. Mert a szabály az szabály.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Halottak miért akarnak gyereket nevelni?
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

"Tavaly 250 magyar gyermeknek csak külföldön találtak családot."
Ha borsodiak többségben, akkor ezzel Magyarország csak az EU-multikultit erősíti, ezzel együtt: minden örökbe adott gyermeknek kívánjunk szép gyermek- és biztonságos felnőttkort, ezt vicc nélkül.
Még annyit: nem lehetne az örökbe adókat sterilizálni, meghatározott időre, hogy ha bizonyít, képes gyermeket nevelni, akkor megtehesse.
De ezt abba kellene hagyni, hogy 13-14 éves gyerekemberek - a Soros-civilek felbújtására teljes jogú felnőttnek érezvén magukat, - gyerekeket csinálnak, aztán ezeknek lesz "családjuk", ami után családi segélyre tartanak igényt, no meg a megszámlálhatatlan állami szociális támogatásokra, vagy örökbe adják...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés