Az átverés a Gyurcsány-család politikai „kultúrája”

2021. február 19. 15:03

Horváth K. József
888.hu
Sosem lehet tudni egy nőnél, hol végződik az angyal és hol kezdődik az ördög – mondja Heine.

„Dobrev Klára esetében soha nem vetődött föl ez a dilemma bennem. Most azonban, hogy a Demokratikus Koalíció végzi Magyarországon az Európai Bizottság nyugdíjasokról szóló konzultációját, már az is megvilágosodott, hogy Gyurcsánynéval kapcsolatban az angyal, mint a szerethetőség jelképe, soha nem jutott eszembe.

Nem volt olyan régen, az európai parlamenti választásra készültünk 2019-ben, amelyen Gyurcsány Ferenc élete párját állította a DK listavezetőjének. Azt kell mondjam, régen volt gusztustalanabb politikai kampány annál, amit a magyarokkal szembeni rosszindulattól messzire szagló házaspár ekkor produkált. Emlékeznek biztosan, hogy Dobrev Klára az európai minimálbér és az európai minimálnyugdíj belengetésével hülyítette a magyarokat. Mézesmázos stílusában, fülig érő szájjal minden megjelenése alkalmával arról nyávogott, ha őt megválasztják, akkor bizony eljön majd a Kánaán, mert programjának központjában lévő európai minimálbér és minimálnyugdíj megvalósulása révén az érintettek életszínvonala egycsapásra érzhetően megemelkedik. Akkor is mondták a józan hangok, hogy kamu az egész, a dobrevi mézmáznak mégis komoly hatása volt. Maholnap két éve, hogy Gyurcsány Ferenc asszonya sokmilliós havi fizetéssel dagasztja a jómódot Brüsszelben, a hazai nyugdíjasoknak tett ígéreteiből pedig azóta se lett semmi.

Dobrev 2019-es kampányban is éppen úgy tolta a valótlanságot az emberek arcába, ahogy férjuram Őszödön hülyítette a magyarokat. Meg is lett az következménye. A vaskos megszorítások egyebek mellett a nyugdíjasokat is vastagon érintették.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Heine norol beszel, nem holmi nemberrol, noimitatorrol, Elena Ceausescurol.
Apro-Dobrev mindig komisz volt, Gyurcsany akcioi mogott is rendre fellelheto volt, a hangjaval pedig a normalis embereket a vilagbol ki lehetne uldozni.
Adjuk ot Brusszelnek, osszak be maguknak!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés