Lemondjon-e Neandermüller Péter?

2021. február 18. 21:05

Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu
Hát persze, hogy mondjon le. Lehetőleg még tegnap. Nem is kérdés. A baj ott kezdődik, hogy nem fog.

„A lemondáshoz ugyanis szükségeltetne néhány egyszerű, de igen lényeges emberi jellemvonás. Becsület, méltóság, felelősség, lelkiismeret, tisztesség, önkritika, belátóképesség – melyeket Erzsébetváros DK-s polgármestere hírből sem ismer.

Olyan jellemvonások ezek, amelyek a jóérzésű emberek többségében megvannak. Azokban, akiknek volt gyerekszobájuk. Ha viszont körülnézünk a Gyurcsány-párt frontvonalában, csupa olyan alakot látunk ott kígyózni, akik ezeknek híján vannak. Szív és lélek nélküli emberi vázszerkezetek. Idegenből fizetett ügynökök, saját nemzetükre törő közveszélyes brigantik. Niedermüller Péter még e torz közegből is kitűnik hitványságával. Hitványságának legújabb bizonyítéka, amit a Molnár Antal Zeneiskola hatszáz kisdiákjával művelt. Több mint egy évig nem engedte be a gyerekeket a Damjanich utca 4. szám alatti épületbe, amelyet az előző, fideszes kerületvezetés kifejezetten nekik, az ő igényeik szerint újíttatott föl több százmillió forintért.

Niedermüller kizárta a csöpp zenészeket az iskolájukból. Majd egy titokban, szűk határidővel kiírt pályázattal átjátszotta az épületet a Freeszfe Egyesületnek.

Erőst kilógott a mutyi-lóláb. A pályázaton a maximálisan elérhető 100 pontból 30-at kaphatott az, aki »képzőművészet, színház- vagy táncművészet« számára kívánja igénybe venni az épületet, ám egyetlen pont sem járt annak, aki zeneiskolai célra hasznosítaná azt. Pedig a felújított épület speciális, hangszigetelt termei kifejezetten zenei munkára lettek kialakítva. A Pesti TV Riportere által lebuktatott, össze-vissza sumákoló Niedermüller az önkormányzat ínséges pénzügyi helyzetével magyarázta, miért az egyetemfoglaló anarchisták – szerinte komoly és kitűnő – pályázata nyert. Ám úgy nem nehéz nyerni, ha nincs is más induló, mert valószínűleg csak a kiszemelt anarchisták tudnak az egész mutyiról. A portálunk által megszerzett nyertes pályázat komolyságáról annyit: tízoldalas volt az egész. A havi kétmilliós bérleti díj pedig szintén kamu, ugyanis különböző jogcímeken 70 százalékos kedvezményt kaphat az anarchista brigád, így az önkormányzatnak alig 600 ezer forintos bevétele lesz. Vagyis a kultúrmarxista fiúk-lányok szinte ingyen lakhatják le a gyönyörűen fölújított zeneiskola épületét (is)…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már rég le kellett volna - minimum a bitcoin buktánál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés