STOP! Eddig és ne tovább!

2021. február 16. 17:04

Zsigmond Barna Pál
Facebook
A Soros-hálózat iskoláinkban szinte már a látszatra sem ad.

„STOP! Eddig és ne tovább!

Tűrhetetlen, hogy Soros György és hálózata célkeresztjében immár közvetlenül középiskolás gyermekeink állnak!

Most egy bizonyos ADOM nevű mozgalom (korábbi nevük Független Diákparlament, számos balhét és tüntetést szerveztek és tagja pl. Kálló Dániel, MSZP volt képviselő jelelölt) próbálja meg befolyásolni gyerekeinket, leveleket küld iskoláknak, ingyenes korrepetálást vállal, a többek között „az állampolgárok közösségi kezdeményező és cselekvőképességének, tudatosságának és asszertivitásának fejlesztését” is céljaként hirdető baloldali szervezet. A Soros-hálózat iskoláinkban szinte már a látszatra sem ad. Álcivil alapítványai és mozgalmai révén középiskolás iskoláknak, tanároknak, sőt közvetlenül a tanulóknak is küld leveleket, amivel szándékosan bizonyos általa “jónak” tartott irányba próbálja befolyásolni fiataljainkat. Teszi mindezt filantróp, jóságos és segítő köntösbe bújva, azonban a háttérben egy nagyon is tudatosan felépített politikai terv szerinti forgatókönyv áll:

1. Nyerd meg a bizalmat.

2. Vedd át a hatalmat.

3. Irányítsd a tömeget.

4. Döntsd meg a rendszert.

Ami tegnap még egy segítő, ártatlan diákmozgalomnak tűnt, képes egy pillanat alatt uszító, gyűlöletre és utcai lázadásra buzdító, teljes káoszba és anarchiába taszító baloldali/antifa mozgalommá átváltozni. Hogy aztán persze majd a káoszból való kilábalás Főnixmadaraként megjelenjen a megváltó globális új világrend prófétája, a DEMOKRATA! Aki azonban csak a nevében az, valójában egy kommunistából, egy liberálisból és agresszorból összegyúrt engedelmes baloldali torzó, aminek agyát egy központi számítógép irányítja, a világ bármely pontján, ugyanazon program szerint. Amerika példája legyen intő jel mindannyiunk számára, az erőszakot ott is tervezetten szabadították rá a társadalomra, megosztottá és kiszolgáltatottá téve a tömegeket.

Nálunk is ez a terv, ne dőljünk be neki. El a kezekkel gyermekeinktől, kultúránktól és hagyományaiktól! Mi, magyarok, nem hagyjuk magunkat, az utolsó csepp vérünkig harcolunk.

És ezt ők is tudják.Készüljünk hát a harcra, mert most a létünk, a hazánk, a megmaradásunk a tét!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán ez mennyivel szebb???
Vagy a híveket ez nem zavarja???

Mit korrepetál ingyen? Talán ez érdekesebb, mint amin te hisztériázol.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés