Az Orbán-kormány egy életre eljátszotta a magyar emberek bizalmát

2021. február 13. 9:34

Jobbik Magyarországért Mozgalom
MTI
A Jobbik nemet mond az újabb rendkívüli felhatalmazásra!

„Mit is tett az Orbán-kormány a rendkívüli felhatalmazás birtokában ahelyett, hogy megmentette volna az utcára került magyarok százezreit, a bajba jutott magyar családok és csődbe jutott magyar kis- és középvállalkozók tízezreit?

Az Orbán-kormány visszaélve a rendkívüli felhatalmazással

  •  ezermilliárdokkal tömte tele saját családtagjainak és strómanjainak zsebét!
  • alaptörvényben törvényesítette a közpénzlopást!
  • a saját politikai érdekei alapján módosította a választási törvényt!
  • bosszút állt a magyar emberek által megválasztott ellenzéki polgármestereken, és ellehetetlenítette az önkormányzatok működését!
  • az uniós pénzügyi segítség ellenére eladósította Magyarországot!
  • érdemi segítség nélkül hagyta a magyar kis- és középvállalkozókat!
  • ellentétben más európai országokkal sem maszkot, sem teszteket nem biztosított ingyenesen a magyar állampolgárok számára!
  • eltitkolta a közvélemény elől a járványügyi adatokat!
  • felszámolta az egyetemek szabadságát!
  • a magyar emberek adóforintjait költötte használhatatlan és fölösleges kínai gagyikra!

Közel 14.000 honfitársunk halt meg Orbán elhibázott válságkezelése, valamint az Orbán-kormány alkalmatlansága, helytelen döntései és mulasztásai miatt! Magyar emberek százezrei kerültek bajba és maradtak mindenféle kormányzati segítség nélkül! Mindeközben Orbán Viktor üzleti ügyekkel foglalkozó dublőrei – mint Mészáros Lőrinc vagy Garancsi István – és családtagjai, valamint a fideszes familiárisok még a járványból is hasznot húztak, és tovább gazdagodtak! Nem újabb felhatalmazás, hanem felelősségre vonás és elszámoltatás vár a felelősökre! A néppárti Jobbik ezúton is deklarálja, hogy balgaság, ha a bűnösök azt hiszik, hogy mindez következmények nélkül maradhat, bűn ugyanis nem maradhat büntetlenül!”

 

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Örülök, hogy a mandiner kiszolgálja az olvasók humor iránti igényét is. Jót nevettem, jól indul a nap.

Sőt, én a Vonától tudom, hogy a Szíjgyártó maga hozta el Vuhanból a vírust, mert nem volt a fidesznek pénze nyugdíjra. Ezért haltak meg a magyar emberek, de csak majdnem.
Mert a Hatházy kiderítette, hogy a Ferihegyi Reptéren a Mészáros ellopta a vírust a Szíjgyártótól, hogy odaadja az Orbánnak. Aki személyesen vitte azt a Pesti úti nyugdíjasházba, hogy megbuktassa a Karácsonyt. De a Karácsony kardot rántott, lekaszabolta a vírust, hogy megmentse a nyugdíjsokat.

Most a kormány álcázásból a 13. havi nyugdíjat akarja visszaállítani, hogy abból vegyenek a nyugdíjasok kínai védőoltást, amelyet a Szíjgyártó maga hoz el Vuhanból, hogy a Mészároslőrinc azt is ellophassa.

(Édes Istenem, add, hogy ez az egész banda eltűnjön, 2022 után legyen már egy normálisabb ellenzéke a magyar kormánypártoknak!)

Sőt, a Jobbik pártvezetése határozatot hozott arról, hogy a Mészáros ellopja a Don-kanyart is, hogy százezrek haljanak (halljanak?) meg. Így a jobbiknak nem marad más eszköze, minthogy arra szólítsa fel a tanárokat és az egészségügyi dolgozókat, hogy járvány idején hagyják abba az Orbán és bandája, Mészáros Lőrinc (Lőrincz?) által felszított sztájkot (sztrájkot? megmozdulást?)!

Ez konkrétan nem igaz. Mivel a Mészáros a Twitter frekvenciájának az ellopásával, a Trump letiltásával megfelezte a Fészbuk forgalmát, így csak a Mészáros gazdagodott, szegény Cukberg nem.
És azt tudjuk, hogy amit Mészáros lop, azzal a Patás gazdagodik. Így a Trump kérje vissza a Twitter fiókját az Orbánon. Meg főleg a Szíjgyártón. Aki már ellopta a Vuhanból a vírust!

Most kaptuk a hírt, hogy Mészáros ellopta Vuhant.

Szél (Széll?) Berni pert indított Szíjjártó ellen, hogy adja ki a Vuhan ellopásának az iratait. Dobrev holnap szólal fel a EP-ben Vunah miatt, amit a Klubrádió egyenesben közvetít, a bolgár nyelvű felszólalás szinkrontolmácsolásával, a bratislavai tolmács igénybevételével.
Ugyanitt bojler olcsón kapható!

Vona áruló!
Gyöngyösi Márton kiderítette, hogy Vona eredeti neve nem Szedlacsek (Zárvivec?), hanem az a Vuhanból származik.
Vuhan bolgár nyelven Vunah. Ez bizánci nyelven (görög? török?) Vonah. A magyar nyelvben a "h" kiesett, így lett Závrivec. Holnap Gyöngyösi a Parlamentben követeli a Vonák listára vételét. Amelyet a Klubrádió tolmács igénybevételével élőben közvetít.

Jakab is áruló!
Dobrev kiderítette, hogy ez egy anagramma (anyja gramm?). A név a bolgár "baka" (katona) szóból származik, amelyik török nyelvben kapta a "j" toldatot. A baka(j) a perzsa nyelvben lett Zázrivec, vagyis Vona.
A DK állásfoglalásában megállapította, hogy az áruló Jakab tevékenységével a fideszt segíti, mert olyan hülye, hogy az sem szavazna az összefogásra, aki egyébként arra szavazna.
A DK felkéri szakemberét, B. Tamást, hogy ez az körmönfont összeesküvést egy beismerő vallomás rögzítésével hozza nyilvánosságra (a rögzítés nem szószerint értendő, sőt, ellenkezőleg!)

Köszi, pedig esküszöm, nem ittam semmit, csak felszívtam magamat.

Ma kaptuk meg Hatházy közleményét. A nevezett tökéletesen eredeti dokumentum (Momentum?) kivonatokat talált a Dobrev kukájában arról, hogy Sziggyártó a Belgrád-Budapest vasútvonalon akar még több vuhani vírust csempészni a Mészárosnak.

Na, abbahagyom a baromságot.

Szerinted Magyarországon be van tiltva a népszavazás intézménye?
Hát nincs.
Hurrá, mehetsz a Jobbikba igazságügyminiszter jelöltnek. Eszed megvan hozzá.

Cáfolni sincs értelme. A leglávalóbb porolitempó, amit itt olvashatunk.
A nagyobbik baj, hogy pontosan tudják: hazudnak.

Mi az a Jobbik?

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Szürreális.
Mind a DK, mind az ún. Jobbik oldaláról.

Mi van fiacskáim? Gyengélkedünk, gyengélkedünk? Mi az, hogy csak egy életre? Örök életre! Ha-ha!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés