A genderideológia úttörői ismét feszegetik a határokat

2021. február 6. 15:06

Apáti Bence
Magyar Nemzet
A Telex újságírója szerint a genderháború álprobléma, a genderideológia pedig puszta érzéki csalódás.

„A genderháború álprobléma, a genderideológia nem is létezik, és ugyan időnként úgy tűnhet, hogy a csapból is az LMBTQ-közösség iránti érzékenyítés – leánykori nevén: propaganda – folyik, a jelenség pusztán érzéki csalódás, az, hogy három hónapig a Meseország mindenkié című könyvet reklámozta a fél magyar sajtó, vagy hogy a Netflixen egyszerűen képtelenség olyan filmet vagy sorozatot találni, amelyikben ne bukkanna fel egy-egy végtelenül szimpatikus transznemű vagy meleg szereplő, pedig mindössze a véletlen műve.

Az egész téma felszínen tartása és a politikai térbe való hurcolása a gaz jobboldal műve, Orbán és csúnya illiberális haverjai mesterségesen gerjesztik a nemváltoztatásra igényt tartó emberek körüli hisztériát.

Ők, a gonosz jobboldaliak, fújják csak rendületlenül a pislákoló transzhamut, hátha képesek lángra lobbantani a szottyos gyűlölet lángjait, amelyek, mint megannyi fasiszta őrtűz, fogják megvilágítani a kirekesztés egét; hátha a hatalom közelében tudnak maradni. A vanmásik Telexen (Indexen) Előd Fruzsina valami ilyesmi hangvételű cikkel rukkolt elő körülbelül egy hónappal ezelőtt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Képzeljük, hogy egy kígyúrt kancigány, miután elmeszelik 3 év
letöltendőre, camingoutol és Kalocsára kéri magát a női börtönbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés