Többet ártasz ennek az ügynek, mint használsz

2021. február 2. 21:26

Tibi atya
Facebook
Március 15-én kell tüntetni: rengeteg munka és előkészítés kell ahhoz, hogy valóban egységben és szervezetten tudjunk fellépni.

„Szeretnék pár gondolatot fűzni a Le az adók 75%-ával Párt vasárnapi és hétfői tüntetéséhez és a szervezőhöz, Ecsenyi Áronhoz.

Kedves Áron!

Irónia nélkül úgy gondolom, hogy becsülendő az aggódásod a kisvállalkozói szektorért. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha kiírsz egy tüntetést a meghirdetéséhez képest néhány nappal későbbre, majd többször lemondjátok, akkor nem érdemes csodálkozni, hogy végül több a rendőr, mint a tüntető. A második tüntetésről már azt se hallottam, hogy lesz, csak a médiából értesültem róla, pedig elhiheted, figyeltem a híreket.

A legjobb szándékkal: többet ártasz ennek az ügynek, mint használsz. Nem véletlenül mondom, hogy március 15-én kell tüntetni: rengeteg munka és előkészítés kell ahhoz, hogy valóban egységben és szervezetten tudjunk fellépni, olyan szereplőkkel, akik mozgósítani is tudnak. A személyes véleményem, hogy ezek nem a politikusok lesznek.

Értem a lelkesedést, csak azt gondolom, hogy amikor egy nemzet ügyét képviseljük, az amatőrizmus megengedhetetlen luxus. Kérlek, fontold meg ezt, mielőtt újra magánakcióba fogsz!

Tisztelettel:

Tibi atya”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés