Büntetőfeljelentést tesz Krekó Péter Bayer Zsolt, Menczer Tamás és Bácskai Balázs ellen

2021. január 29. 17:54
A Political Capital vezetője a már korábban bejelentett sajtópereken és személyiségi jogi pereken kívül magánvádas büntetőfeljelentést tett többrendbeli rágalmazás és becsületsértés bűncselekmények gyanújával – adta hírül a media1.hu.

A Media1-hez eljuttatott közleményében Krekó Péter, a Political Capital vezetője azt írja, hogy „a kormányzati irányítású média és egyes politikusok egy elemzői nyilatkozat szándékos félreértelmezésére immáron egy hónapja tartó kampányt építve valótlanul állítják, hogy Krekó az oltásokba vetett bizalom aláásására biztatta volna az ellenzéket, hisz Krekó épp az oltások iránti bizalom csökkenésétől óvva hívta fel a figyelmet többek között a kormányzati kommunikáció kockázataira”– írta meg a Média1. 

Dr. Horváth Lóránt ügyvéd, Krekó Péter jogi képviselője szerint, „azok az emberek, akik a tényeket nagy nyilvánosság előtt meghamisítják és ezzel azt a látszatot keltik, mintha maga a szakértő jelentette volna ki, hogy emberi életek feláldozása árán politikai hatalom szerezhető, vagy hogy felszólított volna bárkit, hogy ássa alá az emberek vakcinába vetett bizalmát, azok rágalmazást követhetnek el, amely már bűncselekmény, mivel ilyen soha nem hangzott el” – állítja a jogász. 

Bácskai Balázs publicista ellen rágalmazás vétsége, Bayer Zsolt publicista ellen rágalmazás és becsületsértés vétsége, Menczer Tamás államtitkár ellen pedig rágalmazás vétsége miatt indította meg a büntetőeljárást Krekó, illetve jogi képviselője – adták hírül.

Fotó: MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az EU-s gyilkolászást nem negyedéves kiragadott példán mérjük, hanem történelmi távlatban:
A 12. századtól 1925-ig számolva, az évek százaléka, amelyekben a vezető európai hatalmak háborúban álltak:
Spanyolország 67% (EU)
Lengyelország-Litvánia 58% (EU)
Görögország 57% (EU)
Nagy Britannia 56% (EU)
Franciaország 50% (EU)
Oroszország 46%
Hollandia 44% (EU)
Ausztria 40% (EU)
Olaszország 36% (EU)
Németország 28% (EU)
(Forrás: Pitirim Sorokin: Social and Cultural Dynamics, 1985.)

Te meg fizetsz Gulyás Marcinak, Hadházynak, zajos Márkinak meg ki tudja hány hülyének.

Tenyérbemászó tud lenni ugyan ez a Krekó, mégis jobb lenne, ha angol nyelvű szövegek nyilvános értelmezése előtt azért anyanyelvi szinten beszélőkkel is konzultálnának a kormány különféle szóvivői. És Bayer Zsolt is. Nem kéne magas labdákat feladni az ellenzéknek. Enélkül is teljesen nyilvánvaló, hogy oltásellenes hangulatot szítanak.

https://www.youtube.com/watch?..

23,27-től ezen hallható, hogy miképpen magyarázza Krekó Péter az állítását, amely részben elfogadható, hiszen értelmezés kérdése, mivel egy tanács két felet érint - kormány és ellenzék - így akár az is lehet, hogy bár a kormányról szól, de egyben tanács is az ellenzéknek. Így azt kell mondanom, Krekó Péter egy ravasz tanácsadó.

A videó felvétel 2021. január 9.-én készült. Az eltelt idő inkább arra bizonyíték, hogy a ,,tanács,, inkább az ellenzéknek szólhatott, és nem a kormány védelmében.

Maga a szövegkörnyezet is érdekes a megítélés szempontjából. Továbbá az is, hogy riporteri kiegészítő is kapcsolódik hozzá, ami a cikk végén lévő megjegyzés szerint ,,frissítve,, lett. Az eredeti viszont sehol sem lelhető fel.

Felesleges próbálkoznod, mert nagyon rossz védőügyvéd lennél.

,,Sőt még lehet meg is nyerik.,,

Nagy valószínűséggel: IGEN

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés