Támogatás helyett fenyegetés és korlátozás

2021. január 28. 15:03

Jakab Péter
Facebook
Ez jut a magyaroknak ezúttal március 1-ig.

„A vendéglátósok támogatást alig vagy egyáltalán nem kapnak, ellenben ha kinyitnak, fél évre bezáratják őket. Értem én, hogy vigyáznunk kell egymásra, vigyázunk is. Este nyolcra sietünk haza, hordjuk a maszkot, mérjük a lázat. Kérdés: a munkahelyekre ki vigyáz? Az véletlenül nem a kormány dolga lenne?

Tudom, átvállalni a bajba jutott dolgozók bérét, az pénzbe kerül. Bejelenteni a korlátozás sokadik meghosszabbítását, meg bezárással fenyegetni, az megy pénz nélkül is. Azért csak azok fizetnek nagy árat, akik elveszítik a megélhetésüket. Közben olvasom, hogy Rogán Antal épp közel ezer milliárd (1 billió) forintot készül elkölteni ezekben a válságos időkben kormányzati informatika-fejlesztésre. Ennyi pénzből nem a kormányzati informatikát, hanem az összes bajba jutott vállalkozást, munkahelyet meg lehetne menteni. De nyilván megvan már annak az egybillió forintnak a helye.

Mai hír: immár a magyar kormány az Unió legkorruptabb kormánya. 10 év rendszerszintű lopás után ebben a műfajban mindenkit leelőztünk. Az életünket korlátozzák, csak a lopás lehet korlátlan. Talán meg kéne fordítani. Az életet fokozatosan, szabályozottan, de szabaddá kell tenni. A tolvajokat meg be kell zárni. Mielőbb.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És még tovább is. Ahogy én az EU töketlenkedését nézem.

Lunpenproli-hergelő hordódemagóg!

Hónapokon át sivalkodtatok a még több korlátozásért, hónapokon át olvastátok a kormány fejére a halottak számát... most meg "fenyegetés és korlátozás" mindaz, aminél még többet is követeltetek.

Aztán ha lazítanánk, és elkerülhetetlenül megint felívelne a jáványgörbe (ahogyan az kivétel nélkül minden országban történt), azonnal megint követelnétek a lock-downt, és gyilkosoznátok a kormányt...

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Itt olvasható a legújabb értékelés amelyre Jakab Péter hivatkozik.
https://transparency.hu/wp-con..

Az én értékelésem szerint a táblázatomban a Transparency International Magyarország 24 pontot kapott a 100 pontból és ezzel a gazdasági értékelők sorában a legalsó régióban helyezkedik el.
Még a magyarországi jósda is megelőzi.

A belterjes TI szerint. Az a cég kozrohely. Ugyanazt a következő választott nyolc embert kérdezi meg.

Erről szól a Krekó-terv.

Erről egy régi vicc jut az eszembe

A Tervhivatal elhatározta, hogy Józsi bácsi kocája 12 malacot fog elleni. A szabotőr koca csak nyolcat fialt... Józsi bácsi vakarja a fejét, mi legyen, ekkora elmaradást mégsem szabad csinálni, bejelenti a községházán, hogy kilenc malac van. A tanácselnök is nagy bajban van, el fogják marasztalni szabotázsért. Mindegy, ha tízet jelentünk, hátha megúszom. A járási előadó is igen elégedetlen, ez mégsem járja, mit szólnak majd a megyei elvtársak. Jelentek tizenegyet! A megyei illetékes hasonlóan dúl-fúl, micsoda botrány! De egy malac csak nem tűnik fel senkinek, írjunk be tizenkettőt. A jelentés felkerül a Politikai Bizottsághoz, s a párt meghozza a döntést: Elvtársak, nyolc malacot ex-portálunk, a többit meg megesszük mi magunk!

Jakab hivatalból hazudozik: ez itt a kampány helye...A külföldi statisztikák ki-tudja-milyen-forrásból állítódnak össze, másodkézből, Orbánék ellen biztosan rosszindulattal, hiszen meg akarják buktatni.

A nagyszüleink és szüleink és egyáltalán, az életek a legfontosabb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés