MONDJON LE VARGA JUDIT

2021. január 28. 12:39

Donáth Anna
Facebook
És fizesse vissza a nyaralóra felvett csokot.

„Varga Judit igazságügyi miniszter azzal, ahogy kijátszotta Magyarország törvényeit, bemutatta az Orbán-rendszer lényegét: minden sikkasztás és igazságtalanság le van papírozva. Miközben igazságügyi miniszterként a jogszabályok őrének kéne lennie, Varga Judit azzal van elfoglalva, hogy miként játssza ki saját kormányának törvényeit, hogy jogosult maradjon a nyaralójára felvett CSOK-ra, és szerezzen mellé még egy 200 millió forintos társasházat.

Varga Judit másfél évnyi miniszterség alatt jutott el a teljes erkölcsi csődig. Varga Juditnak le kell mondania! Egy CSOK-kal csaló miniszter nem képviselheti tovább hazánkat az Európai Unióban, és nem vehet részt többet a magyar törvények megalkotásában, amiket pénzért kijátszott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Feri utalja vissza a medence elévült áfáját, aztán innen folytatjuk, oké?

Amennyiben ez a szerencsétlen nőszemély készített volna néhány uniós, vagy más pályázatot, esetleg elolvasná a támogatás feltételeit, akkor tisztában lenne azzal, hogy az eljárás törvényszerű volt.
Amennyiben az engedélyezett időn belül nem teljesíti a szerződésben foglaltakat akkor kamataival együtt vissza kell fizetni a támogatást.

Ez rád is vonatkozik. Nem telex, a 444. népszava által írtakat kell figyelembe venni, hanem a támogatási szerződésben és a törvényben foglaltakat.

Donáth Anna rendszeresen az mantrázza, amit a balliberális média, vagy egyes pártvezetők mantráznak. Ebből is az látszik, hogy nincs önálló gondolta, véleménye és az alkalmassága a másolásra terjed ki.

Donáth, inkább te ne mondjad fel a már nagyon unalmas Momentum-leckét...

,,, írigyled Judittól a két gyereket?,,

Csak a pontosságért. Három gyermek az a kettő.

,,Te mennyit kapsz, hogy itt különböző művészneveken szemétkedj ?,,

Lehet, hogy Gréczy Zsolt fizeti?

No majd Fittelina Klára Dobrev miniszterelnök asszonyság másvilágot teremt.

Nyaraló vagy lakóház?

Elsőre furcsának tűnhet a kérdés, hiszen azt gondolhatjuk, hogy amiben életvitelszerűen élnek, az automatikusan lakóingatlan. Ez azonban nem így van, ugyanis a földhivatali besorolás dönti el, hogy
– lakóház,
– nyaraló,
– mezőgazdasági területen kivett gazdasági épület, vagy
– külterületi lakóház és udvar az adott ingatlan.

A támogatás igénybevételéről bővebben.
https://bankmonitor.hu/cikk/ny..

HVG írása

,,A lapnak nyilatkozó szakértők szerint csok-támogatást nyaralóra nem lehet igénybe venni, csak családi házra, azzal a feltétellel, ha abban legalább 10 évig gyermekeivel együtt él a támogatást igénylő család. A vagyonnyilatkozat szerint egyébként Vargáék balatonhenyei háza nem is nyaraló, hanem családi ház.

A minisztérium szerdán azt közölte az RTL-lel: a korábban Brüsszelben dolgozó miniszter és a szintén ott foglalkoztatott férje azt tervezte, megbízatásuk lejárta után három gyermekükkel együtt az alig 150 lelkes Balatonhenyére költöznek, és ott akarnak élni. Csakhogy mindketten munkát kaptak Budapesten (Varga férje az állami tulajdonú Diákhitel Központ vezérigazgatója jelenleg), ezért a csokot folyósító banktól kérték: öt évig ne kelljen az ingatlanban élniük. Ezt egyébként a jogszabályok lehetővé teszik.

Az RTL Híradó kérdésére ma azt közölte a miniszter: ha az ötéves moratórium leteltével sem költöznek a faluba, akkor kamatokkal együtt visszafizetik a 10 milliós támogatást.,,
https://hvg.hu/ingatlan/202101..

Nem a szakértő dönti el, hanem a földhivatali besorolás, hogy
– lakóház,
– nyaraló,
– mezőgazdasági területen kivett gazdasági épület, vagy
– külterületi lakóház és udvar az adott ingatlan.

Elöljáróban, Varga Judit szabályosan élt a törvény adta lehetőséggel, a törvényben, a vonatkozó jogszabályokban a kedvezménnyel élni kívánó esetében nincs vagyoni cenzus, minden állampolgár egyenlő.

Azt viszont nem lehet megkerülni, hogy a 22-es választás sikerét nem a kormány eredendően elismerésre méltó gazdasági teljesítménye fogja döntően befolyásolni, hanem az ellenzék aljas, valóban az emberek irigységére, tájékozatlanságára, primitív indulataira, saját korrupció ügyeinek, milliárdosai tisztességtelen gyarapodásának, a nemzetközi nagytőke érdekeinek kiszolgálását képező terveinek feledtetésére építő napi kampánya. S ennek tükrében ez az eset nem tesz jót a kormánynak.

A Fidesz, a kormány nem hibázhat, tudniuk kell, hogy 21-ben, majd 22-ben a választást megelőző néhány hónapban ott lesznek az "ablakban", az ellenzék naponta "közszemlére" teszi politikusaik, gazdasági erővektoraik hivatalos és magánéletét, azok minden rezdülését. Nem árt előre gondolni a nyári szabadságokra sem, az Adriára.

S persze a legfontosabb, kampánytól függetlenül becsületesnek, tisztának, támadhatatlannak kell maradni.

Az ellenzéki hozzászólások jól példázzák mindazt, amiről írtam.

Nem gondoltál arra, hogy előbb tájékozódj a helyzetet illetően, utána szólíts fel bárkit, bármire te butuska.

Menet közben kiderült, hogy koholmány az egész. Meddig csinálhatja
még ezt ez a rohadék (- sajnos nem jutott eszembe jobb szó)?

Hazudik, vádol, lázít, mérgez...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés