Ismét a kormányra mutogat Karácsony Blaha Lujza tér kapcsán

2021. január 28. 15:07

Fidesz Budapest
Facebook
Azon túl, hogy szánalmas, kezd nagyon unalmas is lenni!

„A Blaha Lujza tér ügyében sem képes a Főváros kifejteni az igazság minden részletét. A főpolgármester választási ígérete ellenére sem folytatott társadalmi egyeztetést a kérdésben, az ennek hiányát felvető kritikára pedig ismét csak a kormányra tud mutogatni. Szemenszedett hazugság ugyanis, hogy a kormány által adott szűk határidő miatt nem lehetett a tervekről az érintett lakossággal egyeztetni!

Ami tényleg igaz: a kormány itt is segíti a Fővárost és ad 1 milliárd forintot a felújításra. Az is igaz, hogy a felhasználhatóság ideje ez év vége. De lássuk mit hallgattak el!

A Blaha Lujza tér átépítésére vonatkozó tervezési közbeszerzést Tarlós István főpolgármestersége idején, 2018 nyarán írta ki a BKK. Karácsony Gergely úgy vette át a várost, hogy a projektre kész kiviteli tervek, engedélyek, fővárosi forrás és az állam 1 milliárd forintos támogatása is rendelkezésre állt. A tervek szerint 2021. december végére be is fejeződött volna a felújítás és a budapestiek egy új, zöld régi pompájához méltó teret kaptak volna.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Utasításra hazudozik, vagy csak magától?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés