Szabó Szabolcs kétszer is könnyedén győzte le Németh Szilárdot

2021. január 27. 11:08

Fekete-Győr András
Facebook
Magyarországnak ilyen politikusokra van szüksége.

„A Németh Szilárdot kétszer is legyőző Szabó Szabolcs a Momentum Mozgalom színeiben, a Momentum csapatának tagjaként indul az előválasztáson Csepel-Soroksáron. Személyében egy becsületes és szorgalmas politikust ismertem meg, aki – a fideszes parlamenti képviselőkkel ellentétben – szívén viseli a választókörzete lakóinak sorsát. Minden eszközével segíti a rászoruló családokat, rendszeresen szervez ételosztást, saját kiadványával pedig évek óta küzd a helyi közéletet mérgező propaganda hazugságai ellen. Egy jó ideje pedig mindezt már a Momentum helyi szervezetével, köztük Dukán András Ferenccel közösen teszi.

Magyarországnak ilyen politikusokra van szüksége. Akik szívükön viselik a magyarság sorsát, és kitalált ellenségek helyett a valódi problémák ellen küzdenek. Akik értik, hogy a magyarok egészsége, tudása, megélhetése válságban van, és hogy nem lehet ma sürgetőbb és fontosabb feladat, mint az európai szintű egészségügy és oktatás megteremtése. Szabolcs ebben lesz a mi szövetségesünk: 2022 után közösen fogjuk felépíteni a 21. századi, kreatív gondolkodást központba helyező oktatást. Mert mi abban hiszünk, hogy a tudás hatalom – és hogy Magyarországot csak így emelhetjük fel. Szabolcs 2014-ben és 2018-ban is könnyedén győzte le a Fideszt. Indítsanak bárkit ellene, veletek és a helyi Momentummal közösen harmadszorra is győzni fog!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon helyes! Remélem, hogy ugyanúgy folytatódik a sikerszériája, ahogyan eddig:

Szabó Szabolcs először az Együtt támogatásával indult az Országgyűlésbe. Ő bejutott, az Együtt kifingott. Ezután az LMP támogatásával indult, megint bejutott, az LMP kvázi-kifingott. Most a Momentum támogatja. :D

Szabó Szabolcs az Együtt politikusaként nyert mindkétszer mandátumot, azonban a 2018-as választás után megszűnt a pártja, ezért az LMP frakciójába ült át, ahonnan 2018 októberében ki is lépett. Jelenleg Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal hármasban alkotnak képviselői csoportot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés