Régi tempók, új bolsevikok

2021. január 27. 10:25

Pomichal Krisztián
Ma7.sk
Időnként csodálatos dolgok történnek a Nagy Vízen túl.

„Időnként csodálatos dolgok történnek a Nagy Vízen túl.  Amennyiben az ember engedve perverziójának amerikai liberális sajtó rendszeres és alapos tanulmányozásába fog, egészen megdöbbentő hírekre bukkanhat. Ezekről persze csak elvétve érdemes beszámolni, mert bár ijesztő tendenciákat jeleznek, képtelenség az amerikai közélet minden egyes agyérgörcsére reagálni.

Mióta Jóska bácsi beköltözött a Fehér házba, minden napra jut legalább kettő. Aktuális kedvencem a saját apját feljelentő amerikai tinédzser története. A »legszebb« szovjet időket idéző liberális tündérmese főhőse egy Jackson nevű 18 éves srác, aki csuda tudja milyen megfontolásból, néhány héttel a capitoliumi eseményeket megelőzően(!), az FBI figyelmébe ajánlotta saját édesapját, attól tartva, a fater rossz útra tér. »Nem csak magamat akartam megvédeni, másokat is. Tudtam, hogy valami nagy dologra készül.« – ez volt nagyjából az indok.

Mindez még úgy is irgalmatlan disznóság, hogy egyelőre úgy tűnik, az apa valószínűleg nem csak a soron kívül szervezett Capitolium-látogatásban vétkes. A srácot körülrajongó pompomsajtó szerint a szövetségiek fegyvereket találtak a házukban, bár lássuk be, az USA-ban az ilyesmi azért nem ritkaság.

A Capitoliumnál végül valóban megjelent apukára azóta a szövetségiek figyelnek, Jacksonra meg a mainstream média. Amolyan XXI. századi Pavlik Morozovot csináltak belőle, azzal a különbséggel, hogy Jacksont senki nem ütötte agyon. A saját apját a szovjet titkosrendőrségnek feljelentő, emiatt családja által meggyilkolt, majd hősként ünnepelt kisfiúval való párhuzamba állítás még úgy is megállja a helyét, hogy időközben kiderült, a Morozov-sztori egy klasszikus bolsevik propagandatörténet volt, amolyan jereváni rádiós”.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A liberalizmus a bolsevizmus közös vonása, hogy nem ismer el semmiféle valódi, világ-feletti abszolútumot, s ezért a saját örjöngő relativizmusának áldozata. Persze ennek levét sok ártatlan, ezt az őrültséget nem osztó ember is issza.

Mit mondana szegény Bakunyin a mély államról, aki már a nem mélyet is utálta:

"Marx zsidó, és egy kis, többé-kevésbé tanult ravasz, tevékeny, spekuláló zsidó csoport veszi körül, mint mindenütt a zsidók, üzleti és pénzforgalmi ügynökök, írók, politikusok, mindenfajta újságok írói és szerkesztői; röviden irodalmi alkuszok, ahogy pénzügyi alkuszok is vannak, egyik lábukkal a bankban, a másikkal a szocialista mozgalomban, és seggük a német sajtón ül. Minden újságot magukhoz kaparintottak, és el tudod képzelni, milyen gyomorforgatóak termékeik.
Ez az egész zsidó világ, amely kizsákmányolók szektája, piócák, telhetetlen paraziták, Marx ösztönösen szereti és nagyra tartja a Rothschildokat. Ez furcsának tűnhet. Mi lehet közös a kommunizmus és a pénzügy között? Hohó! Marx kommunizmusa erős, központosított államot akar, és ahol ez van, ott van egy hatalmas központi bank, és ahol ez van, ott a parazita zsidó nép, amely az emberek munkájára spekulál, mindig meg fogja találni helyét.
A valóságban ez egy barakkrendszer proletariátusa, amelyben a dolgozó ás a munka szorosan össze van kötve egymással, határoktól és politikai véleménykülönbségektől eltekintve, az ma Marx és Rotschild zsidó világa. Biztos vagyok benne, hogy a Rotschildok is elismerik Marx érdemeit, és abban is, hogy nők, akiket tömegegyenruhákba öltöztetnek, együtt kelnek és fekszenek, élnek és halnak a dob szavára. Az uralkodók privilégiuma a tanultak és képzettek kezébe kerül, nagy lehetőségekkel a zsidók görbe üzletei számára, akiket vonz a nemzetközi spekuláció a nemzeti bankoknál. "
—Mikhail Bakunin, Etude sur les juifs allemands, 1869

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés