Háromba vagy négybe?

2021. január 27. 6:59

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista (hibridjei: dékás, momentumos, párbeszédes, valamint továbbszaporodásra képtelen, zsákutcás: jobbikos) politikusok.

„Persze, végül is ne legyünk igazságtalanok. Hiszen például a rókákat is vakcinázzák, főképpen veszettség ellen. A vakcinát tartalmazó falatokat szétszórják az erdőn, aztán jön a róka és felzabálja. Ez azért fontos, mert a róka különösen fogékony a Lyssavirusra, amely a veszettség kórokozója. A veszettség városi terjesztői elsősorban a kutyák, erdei (szilvatikus) terjesztői pedig elsősorban a rókák. A betegség lefolyásának három szakasza: melankolikus szakasz, izgalmi szakasz, bénulási szakasz. A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői ezzel szemben a szocialista (hibridjei: dékás, momentumos, párbeszédes, valamint továbbszaporodásra képtelen, zsákutcás: jobbikos) politikusok.

A vírushordozó szocialista (továbbá hibrid) politikusok a betegség első szakaszában szintúgy melankolikus tüneteket mutatnak. Félrebillent fejjel panaszkodnak, hogy lassú az oltás üteme, miért nincs több vakcina, de ha több van, akkor miért abból és miért nem emebből, és különben is. A melankolikus szakaszban erős nyálzás figyelhető meg, különösen a nőivarú példányoknál. Ezután a betegség átcsap az izgalmi szakaszba. (Rókáknál ez a szakasz gyakran kimarad, szocialista politikusnál soha, éppen ezért a fogazat összehasonlításán kívül így tudjuk legkönnyebben megkülönböztetni őket!)

Izgalmi szakaszban a szocialista (és hibrid) politikus dühöngésig fokozódó reflexingerlékenységben szenved. A legfőbb tünet az indokolatlan támadási hajlam és a céltalan kóborlás. A beteg például összevissza beszél, ordítozik, arcvonásai eltorzulnak, hörög, még jobban nyálzik, krumpliszsákokat lenget a feje felett, valamint egy nagyobb méretű táblára felírja a hímivarú ló genitáliáit. Gyakori, hogy a beteg rusnya ujjaival maga elé bököd, pont úgy néz ki, mint Bugyor, a boszorkány a Dudorász Petiből, és bármiről is legyen szó, mindent jobban tud.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zsolti ez nehezen követhető, értelmetlen.

Nagy Lajosi humor. Jó szöveg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés