Ürgebőrbe varrt békaemberek a raktárkoncerten

2021. január 26. 19:31

A PiCsa egyszerűen rossz.

2021. január 26. 19:31
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„A Hétköznapi Csalódások együttessel a legfőbb gond az, hogy pocsék. És most, első körben, hagyjuk is az ideológiát. Van a rock and rollban rengeteg előadó és csoport, amellyel az ember nem ért egyet, de értékeli a tehetséget. Vagy legalább a dalokat.

De a PiCsa egyszerűen rossz. Rossz mint rock and roll. Harmadvonalbeli sramli. Az ideológia csak hab a tortán.

Már amennyiben az ember el tud tekinteni a »Kádár alatt jobb volt« hirdetésétől.

Persze Megyeri Ferenc – a csapat énekese – nem vallja be nyíltan, hogy az ellenzék szekerét tolja, dehogy, ő csak a kormányt utálja.

Több ilyen embert ismerek. Ők nem támogatják az ellenzéket, fenéket, de a mostani az menjen. Az ilyen embertől úgy megkérdezném, hogy ha szerinte az előző sem volt jó, és ez sem jó, akkor minek alapján reménykedik benne, hogy a következő jó lesz? (Ideje újra külföldi kézbe adni a közműveket, biztos.)

Csak Jones gazdát kell elzavarni, és máris beköszönt a Kánaán. Ígéri Megyeri Napólajos.

Na, de a csapat most bajba került.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2021. január 27. 18:11
Belehagattam az izéjükbe. Jujdeszar!
Vakfolt
2021. január 27. 09:00
"Kivágták a végső verzióból a zenekar által vitt konferansziét is, aki egy bohócnak öltöztetett színész volt. .. Ezt a bohócot elverték a szombati fellépés után, hétfőn, fényes nappal a lépcsőház bejáratában olyan, a köznyelv fogalmazása szerint "kubatov emberei" típusú szekrényhátúak, öten. A bohóc ügyében nem tettek feljelentést, mert törés vagy maradandó egészségkárosodás nélkül megúszta." Öt szekrénynek kellett elvernie egy bohócot, de nem lett semmi komolyabb baja, ugyanezen bohócot a hatalom kivágta a végleges műből. Engem meg gyíkká változtattak, de már elmúlt.
LuiPadre
2021. január 27. 09:00
A cenzura akkor is csak beszarisag. Varga miniszter pont most kesziti elo a FB torvenyt, kozben a kozteve meg az MTI minden kormanynak kinos hirt megvag. Ti, akik itt 'szarazenejuk'oztok, ti is csak szimplan be vagytok szarva. A cenzura tenyet messze kerulitek, nem is kommentaljatok. BESZARIAK!
bunko_jobbos
2021. január 27. 08:44
Sosem nézem az RTL-t, de véletlenül rákapcsoltam és pont ez ment benne: a faszi panaszkodott, hogy fellépett (a koncerten, amit a kormány azért szervez, hogy ne haljanak éhen!), de nem mutatták az ellenzéki feliratokat a pólóján. Bzdmeg, te, aki elvileg "anarchista" vagy Sorost írtad a pólódra???? Egy anarchista, kommunista, tudom is én, mi vagy, egy spekuláns nagytőkés nevét, aki országokat fosztott ki, egy elítélt bűnözőt? Te egy szardarab vagy, nem lázadó. A zenétek meg lehet, hogy szar, sosem fogom megtudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik