Pálinkás pártja is csatlakozna az ellenzéki előválasztáshoz

2021. január 26. 21:09

Az Új Világ Néppárt elnöke elmondta, hogy amennyiben a pártok nem támogatják a csatlakozásukat, úgy önállóan indulnak majd.

2021. január 26. 21:09

Az Új Világ Néppárt is csatlakozna az összefogás hat pártjához a 2022-es országgyűlési választások előválasztásain – jelentette be a párt elnöke, Pálinkás József.

Az első Orbán-kormány minisztere a keddi Egyenes Beszédben azt mondta, hogy egy teljesen nyitott előválasztást szeretnének, céljuk, hogy „a teljes Fideszen kívüli világ megmérettessen”, és 2022-ben a kiábrándult Fidesz-szavazók és a bizonytalan választók is megtalálják a saját polgári oldaluk képviseletét.

Pálinkás József elmondta, hogy amennyiben a pártok nem támogatják a csatlakozásukat, úgy önállóan indulnak majd. Ahogy a mostani tervek szerint ’22-ben önállóan indul a Kétfarkú Kutya Párt, Szanyi Tibor pártja, az ISZOMM, valamint a Mi Hazánk és a Volner Párt is.

A beszélgetést itt nézheti meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. január 27. 13:28
Egy palinkas passzol fletóekhoz!
AKissLaci
2021. január 27. 11:06
Mánemazé, de ha hirtelen felindulásból (vagy lerészegedésből) megalakítanánk a Mandineres Kommentelők Pártját, már annak is nagyobb lenne a társadalmi támogatottsága, mint ennek a kutyaszarnak. Részemről maradhatnának a trollok is, én "liberális" vagyok. Ők lesznek a "Baloldali Platform". Úgyis gulágokat szeretnének - hadd kapják meg ezek az áldott jó lelkek! Más kérdés, hogy hogy meg fognak lepődni, amikor ők lesznek oda beköltöztetve. Ők akarták - hadd élvezzék!
balbako_
2021. január 27. 09:06
Összenő a szar a májával.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. január 27. 08:55
Ilyen mélyre lehet süllyedni? Részt vesz a Moslékok legitimálási kísérletében? Elképesztő... Sőt, saját maga is oda akar tartozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik