Pálinkás pártja is csatlakozna az ellenzéki előválasztáshoz

2021. január 26. 21:09
Az Új Világ Néppárt elnöke elmondta, hogy amennyiben a pártok nem támogatják a csatlakozásukat, úgy önállóan indulnak majd.

Az Új Világ Néppárt is csatlakozna az összefogás hat pártjához a 2022-es országgyűlési választások előválasztásain – jelentette be a párt elnöke, Pálinkás József.

Az első Orbán-kormány minisztere a keddi Egyenes Beszédben azt mondta, hogy egy teljesen nyitott előválasztást szeretnének, céljuk, hogy „a teljes Fideszen kívüli világ megmérettessen”, és 2022-ben a kiábrándult Fidesz-szavazók és a bizonytalan választók is megtalálják a saját polgári oldaluk képviseletét.

Pálinkás József elmondta, hogy amennyiben a pártok nem támogatják a csatlakozásukat, úgy önállóan indulnak majd. Ahogy a mostani tervek szerint ’22-ben önállóan indul a Kétfarkú Kutya Párt, Szanyi Tibor pártja, az ISZOMM, valamint a Mi Hazánk és a Volner Párt is.

A beszélgetést itt nézheti meg.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

RúgkaPálinkás abban a helyzetben van, mint minden egyéb ellenzéki párt: tud zsarolni, mert a Hatok Bandája fél a külön-induló ellenzéki pártoktól, hiszen akkor "alternatíva" van. Ha viszont bevesznek újabb pártocskákat, akkor egyre bonyolultabb a látszat-egység megőrzése.

Tehát Pálinkásék szerinted sem tisztességesek. (Hiszen a 6 párt - bár elég vicces a Párbeszédet, az LMP-t, az ún. Jobbikot és az MSZP-t "pártnak" nevezni - zárt csoportot hozott létre. Olyannyira, hogy ugye minden egyes jelölt-jelöltnek még azt is deklarálnia kell, melyik párt parlamenti frakciójába ül majd be...)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés