Nettó agymosásról szólnak ma a filmek

2021. január 26. 12:43

Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok
Kvóták szerint kell feketéknek, melegeknek, bevándorlóknak, transzoknak, nonbinárisoknak, unikornisoknak szerepelniük.

„Az utóbbi néhány évben azonban tényleg semmiről nem szólnak már a filmek, csak és kizárólag a vélt vagy valós kisebbségek iránti érzékenyítésről, a társadalmi igazságosságért való küzdelemről, az ehhez kapcsolódó morális parancsolatok sulykolásáról. A nettó agymosásról. Hollywood-ról régóta mondják, hogy nem szórakoztat, hanem programoz; mára ez száz százalékban így is van. Műfajoktól teljesen függetlenül. Most már nem csak elvárások, hanem írott szabályok döntik el, milyen kötelező kvóták szerint kell a filmekben feketéknek, muszlimoknak, melegeknek, bevándorlóknak, mozgássérülteknek, nőknek, transzoknak, nonbinárisoknak, unikornisoknak, stb. szerepelniük. Az egész egy nagy erényfitogtatás lett – az indoktrináció mellett.

(...)

A Rendőrakadémiában is van számos néger szereplő. Néger nő is. Kövér néger nő is. De Hooks hadnaggyal kapcsolatban nem az a végső mondás, sem az arcunkba tolva, sem sunyin és alattomoson belesulykolva a nézőbe, hogy ő így csodálatos, ahogy van, kövéren, lomhán, a feladatok teljesítésére képtelenül, de hát el kell fogadnunk, mert ez ő maga, és ha nem fogadjuk el, akkor rasszisták, hímsoviniszták, dagadtfóbok vagyunk… hanem Hooks hadnagy is erőfeszítéseket tesz, melózik, és végül sikerül neki is átmásznia a téglafalon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Önteltség helyett néz vissza a múltba. A mai liberálisok bolsevik szellemi elődei is csak az eszme igazságát, a munkásság felszabadítását tudták filmre vinni. Filmjeik tele voltak a mai libsi igehirdetőkhöz hasonló öntudatos elvtársakkal. Csak most szélesedett az áldozatkultuszba foglaltak köre.

Egyre inkább rácsodálkozom a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek legkülönbözőbb alkotásaira... olyan szemmel, hogy na EZ biztosan nem jelenhetne meg manapság...

Itt tartunk. :(

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés