Megbeszélést folytattam az amerikai nagykövetség ügyvivőjével

2021. január 26. 11:37

Karácsony Gergely
Facebook
Bízunk benne, hogy az új adminisztráció ismét határozottan fellép a demokrácia, a jogállamiság, a médiaszabadság védelmében.

„Tartalmas megbeszélést folytattam Mard Dillard úrral, az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségének ideiglenes ügyvivőjével, többek között az amerikai-magyar kapcsolatokról és az együttműködésben rejlő lehetőségekről, a főváros városdiplomáciai tevékenységéről, kiemelten a Pact of Free Cities progresszív városszövetségről, valamint a jelenlegi fővárosi gazdasági és magyar belpolitikai helyzetről. Szoros figyelemmel kísértük az amerikai elnökválasztást, külön öröm számunkra, hogy Joe Biden személyében a külpolitika terén egy igen tapasztalt, az értékalapú külpolitikai együttműködés és a demokratikus értékek védelme iránt elkötelezett elnöke lett az Egyesült Államoknak. Bízunk benne, hogy az új adminisztráció ismét határozottan fellép majd a demokrácia, jogállamiság, emberi jogok és médiaszabadság védelmében, a közös értékek melletti elkötelezett kiállással.

Dillard ügyvivő úrral egyetértettünk, hogy kölcsönösen érdekeltek vagyunk a transzatlanti kapcsolatok újjáépítésében, többek között a városok közötti együttműködés erősítésében is. 2021 azért is különleges, mivel idén ünnepeljük a magyar és amerikai diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulóját. Bízom benne, hogy a járványhelyzet alakulása mellett lehetőségünk lesz személyes részvétellel zajló ünnepségekre is a kerek évforduló kapcsán.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 215 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megkaptad az ukázt?

A választási csalások védelme kimaradt. A világcsendőri szerep védelme is. A világ latorállamainak (az ENSZ Biztonsági Tanácsa állandó tagjainak) a vétójogi privilégiuma védelme se említődött. Mi van? Kifogytunk a jó ötletekből? Ilyen liberálisságot még nem látott a világ.

Mindegyik külföldi segítségért kuncsorog.
Ha véletlenül nyernének, megkapnák a számlát is.

Ja, mekkorát robbant a Simicska-atombomba is!


KARÁCSONY GERGELY: "Megbeszélést folytattam az amerikai nagykövetség ügyvivőjével".
Kérte, hogy buktassák meg a szabadon választott kormányt és őt ültessék a nyakunkra.

forradalmi munkas paraszt kormanyt nem alakitottal?
te lennel a paraszt, forradalmarok a SZFE, de hogy munkast nem talaltok (mar aki dolgozna) egyet se az ziher

Ezek nem nyelvcsapások, az már réges rég megvolt, erről Soros adott papírt a nagykövetségnek.
Ellenben: a 2022-es választások Biden-típusú megnyerése, teljesen nyilvánvaló: ez a kollaboráció alapja, ezt fektették címszavakba: mit tesznek a Blinkenek - akik nem magyarok, nem keresztények - kintről és mit tegyenek a Karácsonyok - akik szintén nem keresztények, nem magyarok - bentről.

Most aztán szuper-elfogulatlan, abszolút kiegyensúlyozott képet kapott az ügyvivő úr a magyar belpolitikai helyzetről. Kis-Karácsony könyörgése: avatkozzatok már be, mert annyira gyatrák vagyunk, hogy nélkületek a legkisebb esélyünk sincs. Ami számukra kellemetlen: a beavatkozás inkább bumeráng hatást fog elérni.

Gergő!
Az Ügyvivő Úr beszélt Veled........Már rengeteg információt kapott párttársaidtól, ellenzéki kollégáidtól személyedre nézve, s kíváncsi volt, hogy Gyurcsány valóban egy tehetségtelen bábfigurát nevezett ki főpolgármesternek. Személyes benyomása visszaigazolta a korábbi, rólad szóló információkat. S már jelentette, hogy Te nem vagy politikai tényező, nem vagy alkalmas semmire sem. Még az Orbán ellenes harcra sem.

Demszky nem nyomult ennyire országos politikával kapcsolatban. Persze fényezte magát ő is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés