Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva

2021. január 26. 16:35

Addig a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel.

2021. január 26. 16:35
Kormányzati Tájékoztatási Központ

„Amíg a baloldal már üres politikai akciókkal, kamu videókkal, a védekezés akadályozásával, és a védőoltás elleni hangolással van elfoglalva, a kormány továbbra is a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel. Amíg a baloldal  kamuvideókat gyárt, halálkampányt folytat és támadja a védekezésben résztvevőket, addig a magyar orvosok és ápolók jelenleg is több ezer koronavírusos beteget gyógyítanak a kórházakban, a magyar rendőrök és katonák pedig biztosítják a rendet, a védelmi intézkedések betartását és védik Magyarország határait a baloldal által felkarolt migránsoktól.Amíg a baloldal oltás-  és vakcina ellenes kampányt folytat, addig a  kormány mindent megtesz azért, hogy mielőbb legyen elég vakcina az idős emberek életének védelméhez, a magyar emberek tömeges oltásához és az ország újranyitáshoz.

Amíg a baloldal eddig csak arra volt képes, hogy az általa vezetett településeken sorra emelje a lakosságot és a vállalkozásokat terhelő adókat, addig a kormány a járvány közepette is bővíti a gyermekes családok támogatását, az otthonteremtési támogatásokat, visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, csökkenti a magyar vállalkozások adóterheit és bértámogatást biztosít számukra”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. január 27. 09:16
A politikai ellenfeleket csak az eszelős, kellően feluszított propaganda és gondolkodás kreálja ellenséggé. További kellemest rettegést, gyűlölködést, - tudod, ahogy elvárják tőled.
olajfa1
2021. január 26. 18:38
Az álbaloldali liberálfasiszták nem elég hogy nem segítik a nemzetet a vírusjárvány idején, DE MÉG TUDATOSAN ALJAS HAZUGSÁGOKKAL MÉG AKADÁLYOZZÁK IS AZT! Mindezt azért hogy Kreko Péter nemzetgyilkolását meg tudják valósítani!
Gépész53
2021. január 26. 17:50
"Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva"- addig a kormány hazudik. "Nem volt rémhírterjesztés a halottasházban készült Hadházy-féle videó" /https://index.hu/belfold/2021/01/26/hadhazy-akos-nem-volt-remhirterjesztes-halottashaz-video-szentendre/
Kanmacska
2021. január 26. 17:20
Az ellenzék egyértelműen a járvány elhúzódását akarja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik