A HírTV stábja elől is elmenekült Gyöngyös baloldali polgármestere

2021. január 26. 17:41
A politikust érdemben nem nyilatkozott.

„Mit szólt volna akkor, hogy ha ezt mondjuk egy kormánypárti politikus vagy polgármester csinálta volna?”szegezte a kérdést a HírTV riportere Hiesz Györgynek, akit a polgármesteri hivataltól kifelé jövet értek utol. A politikus elmenekült a kérdések elől, így azt sem lehetett megtudni, hogy a polgármester álláspontja szerint volt-e jogosultságára a védőoltásra. Mint a televízió honlapján olvasható, Hiesz György a városban élőket sem tájékoztatta arról, valóban megkapta-e a vakcinát.

Mi is írtunk arról, hogy a PestiSrácok információi szerint a 64 éves politikus oltását a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban végezték el, amit az intézmény dolgozói is megerősítettek portálnak. Hiesz György polgármester röviddel azt követően jelent meg a kórházban, hogy a még rendelkezésre álló, kiolvasztott vakcinák elhasználására szólítottak fel a kórház dolgozói, és maga számára kérte az oltást, melyet az oltóanyag felhasználhatósága miatt kényszerhelyzetben lévő orvos be is adott neki. A járványügyi szabályok szerint ekkor a polgármester még nem kaphatta volna meg a vakcinát, mert januárban még csak az egészségügyi dolgozók és a veszélyeztetettnek minősülők voltak erre jogosultak.

Nem ez az első eset, hogy a polgármester elmenekült a kérdések elől. Hiesz Györgytől Bohár Dánielék is megpróbáltak válaszokat szerezni az üggyel kapcsolatban, ám a baloldali politikus akkor sem válaszolt érdemben.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés