A balliberális magyar ellenzék nem más, mint egy kisebb csürhe

2021. január 25. 16:32

Dippold Pál
Magyar Hírlap
A folyamatos forradalmi lázban égve maguk sem tudják, hogy már vaddisznók-e vagy még házisertések.

„A koronavírus-járvány kezdete óta a mi csürhénk egyre inkább elvadult. Már nem marakodtak egymással, irányításuk is egy kézbe került, a fővaddisznó Gyurcsányéba, és tevékenységük egyetlen céljává a rombolás vált. Szembeszállni és ellehetetleníteni mindazt, amit  a tőlük eltérően élők és gondolkodók tettek a gyilkos világjárvány idején Magyarországon.

A különös alakulat mindenben ellentmondott annak, amit a magyar kormány a pandémia legyőzése érdekében tett. Nem szavazták meg a parlamentben a rendkívüli helyzet diktálta törvényeket. A világon talán egyedülálló módszerekkel gyártották az álhíreket. Gátlástalanul mutogatták az álmentős hölggyel készített filmet, tettek közzé sorozatban hamis fényképeket a kórházainkról, kétségbe vonták a járvány számadatai­nak helyességét, sőt az egyik álvadkan, bizonyos Hadházy Ákos a halottgyalázástól sem riadt vissza, amikor a szent­endrei halottasházban videóztatott.

Jön tehát az életmentő orosz vakcina, és jön a hülye­gyerek Fekete-Győr: azt röfögi bele a mikrofonokba, hogy ne vegyen orosz vakcinát a kormány az unió engedélye nélkül, mert a keleti diktatúrák vakcinái mindig átláthatatlanabb módon készülnek, mint a nyugatiak. Újabb ormótlan hazugság, amit, ha bárki elhisz, akár az életét is kockáztatja. Többek között ezért kell szétzavarni a moslékkoalíció szivárványcsürhéjét”.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bal-kiben még mindig nem elég színvonalasan tudnak hazudozni, nem csodálnám, ha Dzsordzsi bácsi beoltatná őket valamiféle szuperpervitines kotyvaléákkal, mert ha már a hazugságaik sem érnek sz.rt se, mire számíthat az aggastyán...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés