Sorsdöntő időket élünk!

2021. január 24. 8:19

Szél Bernadett
Facebook
A hullám elindult, az elnyomást nem kell és nem is szabad tolerálni sehol a világon!

„Mínusz ötven fokban is tüntetnek Navalnij mellett, de szerte Oroszországban forrong a nép, miközben Putyin erőszakkal veri szét a demonstrációkat. Ismerjük ezt a hozzáállást, Lukasenka is így állt a saját népéhez az elcsalt választások után, de Trump is erőszakkal próbált puccsot végrehajtani a bukását követően.Két dolog miatt is fontos ezt látnunk.

Az említett vezetők egytől egyig Orbán közeli szövetségesei, egy klub tagjai mind: a polgárokat elnyomó, a hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó, populista, korrupt vezetőkről beszélünk. És ezek ellen a gátlástalan vezetők ellen — és ez a másik dolog — egyre több helyen lázadnak fel az emberek.

Sorsdöntő időket élünk! A hullám elindult, az elnyomást nem kell és nem is szabad tolerálni sehol a világon! Magyarországon sem!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Idióta!
ELNYOMÁST és az egész világra leselkedő veszélyt, a szabadságot megszüntető önkényt jelenleg az USA-ból kiinduló újbolsevizmus ("liberalizmus") jelent...

Kommunista elvtársaid nem nyomtak el senkit a világon. Mire el nyomódtak volna már bele is haltak. Mind a 148 milliónyian. Ezt véleményezd!

Ez a KGB ezredes megakadályozta azt amit Jelcin megkezdett volna, azt kiárusítsák Oroszországot a külföldieknek. Mint ahogyan a többi volt szocialista országok kommunistái is nemzeti alapon gondolkodtak. Szemben a mi MSZMP-s elvtársainkkal, ez a KGB ezredes képes volt hazája érdekében cselekedni.

Nekünk ezekből a szarabbja jutott, akik alig várták, hogy külföldiek szolgálatába léphessenek.

Van valami használható bizonyíték arra, hogy azon a beszélgetésen ki volt a vonal két végén?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés