Sorsdöntő időket élünk!

2021. január 24. 08:19

A hullám elindult, az elnyomást nem kell és nem is szabad tolerálni sehol a világon!

2021. január 24. 08:19
Szél Bernadett
Facebook

„Mínusz ötven fokban is tüntetnek Navalnij mellett, de szerte Oroszországban forrong a nép, miközben Putyin erőszakkal veri szét a demonstrációkat. Ismerjük ezt a hozzáállást, Lukasenka is így állt a saját népéhez az elcsalt választások után, de Trump is erőszakkal próbált puccsot végrehajtani a bukását követően.Két dolog miatt is fontos ezt látnunk.

Az említett vezetők egytől egyig Orbán közeli szövetségesei, egy klub tagjai mind: a polgárokat elnyomó, a hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó, populista, korrupt vezetőkről beszélünk. És ezek ellen a gátlástalan vezetők ellen — és ez a másik dolog — egyre több helyen lázadnak fel az emberek.

Sorsdöntő időket élünk! A hullám elindult, az elnyomást nem kell és nem is szabad tolerálni sehol a világon! Magyarországon sem!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. január 25. 12:21
Hülye 3,14csa! Ő volt Dzsordzsibá' - a szakadás utáni LMP-ben maradó - téglája . Szegény Schiffer. Ódákat zengett róla, amikor az "Együtt", meg a PM kiválása után padlózó LMP-t sikerült 2014-re, valahogy visszaküzdeni a parlamenti küszöb fölé, amiben Schiffer szerint Berninek oroszlánrésze volt. De aztán - úgy tűnik - abban is, hogy másodszor is sikerült a pártot kihajóztatni Schiffer alól. A '18-as választások előtt már azért obstruálta a Fidesz a "titokbizottságot", mert Berni tagja volt és - mivel a szolgálat akkor már nyilván komolyan dolgozott Dzsordzsibá ellen - nem szerették volna, hogy a bizottságon keresztül szivárogjanak hozzá az infók.
TOM66
2021. január 25. 09:31
Az elnyomást csak akkor lehet elviseni,ha baloldali. Akkor viszont kötelező.
simonvitéz
2021. január 25. 07:58
Demens Joe nem vesztegette az idejét, egyből az egyik legnagyobb ellenfelüket vette célba.
pumuklik
2021. január 24. 20:14
"A legnagyobb tüntetést Eindhoven városában tartják, itt a tüntetők már többször is összecsaptak a kivezényelt rendőrökkel. A demonstrálók ellen vízágyúkat és lovas rendőröket is bevetettek, 30 tüntetőt őrizetbe vettek." Na te büdös qrva, ehhez mit szólsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik