Már több mint 22 ezren írták alá a „halálkampány” elleni petíciót

2021. január 24. 20:36
A petíció aláírói azt követelik, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el Krekó Pétertől, és „jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!”

Mint arról korábban beszámoltunk, Bayer Zsolt petíciót indított „a baloldal halálkampánya” ellen. Az aláírásgyűjtés apropója, hogy a „Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondó embere, véleményvezére”, Krekó Péter a következőket jelentette ki egy brüsszeli lapnak:

Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

Bayer Zsolt felhívásában leszögezte:

a kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében”.

A publicista hozzátette, „mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről. Mert amint Szabó Dezső mondta: »minden magyar felelős minden magyarért!«.

A petíció aláírói azt követelik, „hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!”

Cikkünk írásáig 22 256 támogató írta alá a petíciót,

amelyet minden támogató a citizengo.org oldalán írhat alá.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De ugye tudod -Bayer Zsótival ellentétben-, hogy ezt ki mondta??

"...„Nézze, szükség szerint, ugye, minden döntést a kormánynak kell meghoznia, következésképpen a felelősséget is a kormánynak kell viselnie, leginkább persze nekem. Ezt én vállalom is természetesen, mégiscsak ez a dolgom, mondhatnám, ezért kapom a fizetésemet...”

Ohhó...EZ picit-kicsit a valósághoz persze közelítő IGAZ interpretáció, ÁMDE

A ballib oldal ( "IS" ) a járvány körüli hazudozásaikkal is aláássák az emberek beoltásra való hajlandóságát, és való igaz hogy ennek orbánékra is lehet nagyon negatív hatása.

( kíváncsi lehetnék , hogy pszeudo valóságtudatodban szemed elé kerülve felismered-é (valaha is) az alábbi igazságot Kreko-ra is vonatkozólag)

:A valóság az, hogy Krekó sumák hozzászóló mert

(Krekó nem egy unintelligens figura, tehát tudván-tudja hogyan szóljon egyoldalúan , krekó tudván tudja az alábbit hogy)

Az "elektronikus sajtó nyilvánosságot" valójában mondhatni elsöpörgető fölénnyel birtokló és uraló liberál-bal oldal IS

""a járvány körüli hazudozásaikkal aláássák az emberek beoltásra való hajlandóságát, ennek politikai következményeit Orbán viselheti.""

Tudja ezt -mondom- Krekó és például Jeszy Zsolték politikai műsorában sem kívánta cáfolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés