Teljesen egyetértek Vitézy Dáviddal

2021. január 23. 15:19

Nincs társadalmi vita, nincs egyeztetés, és még csak végleges látványterv sincs, de a tendert már kiírták.

2021. január 23. 15:19
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A Sétáló Budapest programjának és a város élhetőbbé tételének egyik sarokköve a villamosközlekedés visszaépítése a Rákóczi útra. Ezt a fővárosi önkormányzat a Blaha Lujza tér felújítása során nemhogy nem veszi figyelembe, hanem egyenesen ellehetetleníti a villamosvonal későbbi kialakításának lehetőségét. Ez már szándékos károkozás.

Nincs társadalmi vita, nincs egyeztetés, és még csak végleges látványterv sincs, de a tendert már kiírták. Teljesen egyetértek Vitézy Dáviddal – bár ne lógna ki más ügyekben oly látványosan Orbán Viktor farzsebéből!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2021. január 24. 19:56
Drágalátos internáci hülyeelvtárs Puzsi, lehet finnyáskodni, "Orbán farzsebéből" - dumát nyomatni, de a villamosközlekedés megszüntetése az Erzsébet-hídon és a Rákóczi úton, akkor sem az Orbán-kormány bűne. 2002-ben is szerepelt ennek a villamosvonalnak a visszaépítése a Fidesz választási programjában. Megyóék, azzal (is) győztek, hogy belengették, hogy a Thököly úton is megszüntetett villamosközlekedés helyett a 4-es metró a Bosnyák térig lesz meghosszabbítva. Nem valósult meg. Vitézy BKK-vezérigazgatóként többször megütközött villamosvonal visszaépítésében ellenérdekelt "lobbikkal", az Astoria, mint belső végállomás újpalotai meghosszabbítással, taktikus kompromisszum lett volna, a hídon való továbbvezetést Belváros-Lipótváros "lobbistái" fúrták meg Taplós Pityu kirúgta, Orbán pedig tudomásul vette. Szóval, még sok minden, így pl. a "farzseb" sem stimmel.
cutcopy
2021. január 24. 13:49
Puzsér, most komolyan az a bajod, hogy a Fidesszel értesz egyet..? Ez már kóros..
rovan
2021. január 24. 13:37
Az a bolond, aki mást várt ezektől.
rovan
2021. január 24. 13:36
Ez a mutyi természetrajza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik