Teljesen egyetértek Vitézy Dáviddal

2021. január 23. 15:19

Puzsér Róbert
Facebook
Nincs társadalmi vita, nincs egyeztetés, és még csak végleges látványterv sincs, de a tendert már kiírták.

„A Sétáló Budapest programjának és a város élhetőbbé tételének egyik sarokköve a villamosközlekedés visszaépítése a Rákóczi útra. Ezt a fővárosi önkormányzat a Blaha Lujza tér felújítása során nemhogy nem veszi figyelembe, hanem egyenesen ellehetetleníti a villamosvonal későbbi kialakításának lehetőségét. Ez már szándékos károkozás.

Nincs társadalmi vita, nincs egyeztetés, és még csak végleges látványterv sincs, de a tendert már kiírták. Teljesen egyetértek Vitézy Dáviddal – bár ne lógna ki más ügyekben oly látványosan Orbán Viktor farzsebéből!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És meg ide is kellett egy orbánozás...

Robi!

nem lesz ebből baj? Te kilógsz a sorból, gondolkodsz. S gondolod, hogy Józsit Káposztásmegyeren, a tizediken foglalkoztatja az, hogy az általa megszavazott Karácsony - a báb - mit csinál? Józsi boldog, hogy végre tarlós megbukott és jött egy szakember, sok-sok, Józsinál sokkal jobban kereső szakértő tanácsadóval. Csak Józsit nem akarja senki lehozni a tizedikről, s a XIX.kerületi sógorát sem, pedig Krinyóra szavazott, a tiszta kezű baloldalira.

Nem lépett vissza, ott speciel tisztességesen végigvitte a választást.

Tényleg, tegnap már nem Hont volt az ATV Öt című műsorában, lecserélték Nyáry Krisztiánra... nem lennék meglepve, ha véglegesen. Túlságosan kilógott már a VONALBÓL...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés